Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A szakértők szerint nagyon...

A szakértők szerint nagyon közel állunk hozzá hogy a konfliktus kiterjedjen más országokra.Nektek mi a véleménytek,valoban elaszkálodhat a konfliktus,illetve ha igen ki lesz a felelős érte?

Figyelt kérdés

2022. szept. 30. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Alaszkálódhat, de ha az én véleményem érdekel, szerintem nem fog.
2022. szept. 30. 13:28
 2/11 anonim ***** válasza:

"elaszkálódik" - elaszticitás azaz nyúlik? :)

Nem fog jelentősebben kiterjedni, de a ruszkik "puha altestén" a Kaukázusban és a többi konfliktuszónában előfordulhatnak incidensek, összecsapások, vagy éppen háború is.

2022. szept. 30. 13:40
 3/11 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

A konfliktus már rég eszkalálódott mindenfele.

Millió meg egy fegyvert adtak az ukránoknak

2022. szept. 30. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Én szóltam az elején, hogy világháborúra készüljetek. Nem, nem fog az ukrán határon belül maradni.
2022. szept. 30. 13:43
 5/11 anonim ***** válasza:

A DS lesz a felelős.

Az 1 és 2 világháború két oldalát is ugyanazok mozgatták, ahogy most a világot mozgatják nyugattól keletig.

2022. szept. 30. 13:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Ide nem jön Putyi elvtárs,hiszen a legjobb talpnyalója országát miért támadná meg?
2022. szept. 30. 14:02
 7/11 anonim ***** válasza:
25%
Azért, hogy kívágja az EU -t és fölszabadítsa a magyar népet.
2022. szept. 30. 14:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Hova eszkalálódjon?

Maga az orosz hadügyminiszter jelentette ki pár hónapja, hogy az oroszoknak a NATO ellen 0 esélyük van. Még az általuk elcsatolni kívánt 4 megye sincs teljesen orosz ellenőrzés alatt, mert a frontvonal a határon belül van.

Arról nem is beszélve, hogy hiába fenyegetőzik Putyin éjjel-nappal atommal, még a hadügyminiszter is kijelentette, hogy atomot csak akkor lehet bevetni, ha Oroszország egészének létezése van veszélyben.

2022. szept. 30. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném, senki se akar belefolyni nyíltan egy háborúba, főleg nem az oroszok ellen(atomhatalom ugyebár).
2022. szept. 30. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért ez a gázvezeték robbantás elég érdekes húzás volt, akárki is csinálta. Én tartok egy kicsit tőle, hogy mi lesz ebből.
2022. szept. 30. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!