Nyugaton a jövőben csak vidéken maradnak fehérek?
Én a nyáron voltam Ausztriában
Egy hegyi kisvárosban, én a környéken csak fehér embereket láttam, pedig direkt figyeltem mennyia migráncs.
Nálunk viszont vannak megyék ahol lassan már tényleg nincs fehér ember
Csaka Lakatos Nintendó és effélék:D
#1: Képzeld el: igen, ott!
Így szól a cikk eleje:
"Pierre Lellouche, francia jogász, Köztársaságiak párti politikus, François Fillon kormányának egykori külkereskedelmi államtitkára a francia CNews hírcsatornán idézte fel a nemzeti statisztikai hivatal, az Insee 2022 júliusában kiadott jelentését. Eszerint Franciaországban a 0-4 év közötti kisgyermekek 40 százaléka már bevándorló vagy bevándorló hátterű."
(Cáfold, ha tudod!)
Ezt meg a Mandiner hozta:
"Írország negyedik legnagyobb városában már a Mohamed a leggyakoribb fiúnév"
(Ezt is cáfold, ha tudod!)
Még egy Mandiner:
"Többségbe kerültek a bevándorló hátterűek Frankfurtban"
(Rajta, ezt is cáfold, ha képes vagy rá!)
...de szolgálhatok egy kis 444-gyel is (5 éves cikk, a helyzet azóta még rosszabb):
"Malmö nagy részében 10 éven belül kisebbségbe fognak kerülni a született svédek, de ez itt így normális"
Hát, igen: már ők sem tudják letagadni, erre kitalálják, hogy ez így normális...
(Mivel ők sem tudják cáfolni, ezért ezt kivételesen tőled sem várom el.)
...és hogy keretbe foglaljuk a dolgokat, végül irány ismét Franciaország (pontosabban a tavalyi katari VB-döntő):
Igen, jól látod: az ott a "francia válogatott"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!