A szlovák címerben található kettőskeresztet miért mondják sokan magyar eredetűnek (ellopott címernek), holott bizonyítható, hogy már korábban is felbukkan Cirill és Metód hittérítőkkel?
persze,hogy sablonos,hiszen a valóságot annyira sokszor mondják,hogy az már sablonossá válik, a valóság sosem változik,hogy ne váljon sablonossá. a valóságot nem alakíthatod kedvedre, nem csinálhatsz a valós történelemből alternatív történelmet és állítod be valóságnak az utóbbit.
kedves kérdező: sajnos vagy nem sajnos a megtörtént dolgokat nem változtathatjuk meg utólag. ahogy történt az úgy történt.
Kérdező, te magyar vagy vagy szlovák?
Mert őszintén kezdem azt hinni, hogy te nem is vagy magyar, csak magyarul beszélsz.. :/
Mert a szlovákok csak ezt tudják Lopni és hazudni
Az egész történelmüket le lehetne írni egy sms-ben.
Önálló állam mint Szlovákia 91-ben lett,addig mindig valakihez hozzá volt csapva.
Én itt élek Szlovákiában,a magyar határ mellett.
Két kilométerrel odébb kellett volna meghúzni a határvonalat,és akkor máris Magyarországi lennék
Vérbeli szlovák,aki szítja a tüzet itt.
Én Szlovákiai magyar vagyok, felvidéki,sajnos vannak ilyen emberek nálunk,szegyeljek magukat,akik annyira magyarellenesek,hogy képesek elvezkedni egy uszító kérdés alatt.
35
37. Párom felvidéki, sejtem ezek az emberek mennyire rosszindulatúak lehetnek.
Nemrég egy "magyar" rendőr párom megbüntette. Aztán rákerestem a nevére, a Facebook oldalán csak magyarul posztolt, de egyszer nem szólalt meg előttünk magyarul.
Szégyen, de komolyan.. és papírt sem kapott a büntetésről..
38,persze nem szólalnak meg magyarul egyáltalán
Amikor szultem a kórházban látták,hogy nem tudok rendesen szlovákul,olyan fejeket vágták hogy rossz volt nézni
A szobából pedig hallottam,hogy magyarul beszélnek a folyosón.
Amikor beléptek a szobába nézték ahogy kínlódok a szlovák szavakkal.
Egy nővérkét szánt meg és elkezdett magyarul beszélni velem
37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!