Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik fél éve még habzó szájjal...

Akik fél éve még habzó szájjal bizonygatták, hogy az oroszok robbantották fel a saját vezetéküket :DDD, mi a véleményük arról, hogy már a Der Spiegel is arról cikkezik, hogy a bizonyítékok az ukránok ellen szólnak?

Figyelt kérdés

Azt meg már eddig is tudtuk, hogy az ukránok mögött kik állnak...

[link]

2023. szept. 2. 17:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egyedül képtelenek lettek volna, meg aztán az illetékes parti őrségnek is be kell fogni a pofáját. Mert nyilván ők is tudják kik voltak. És ha az oroszok lettek volna akkor már rég tudnánk....

2023. szept. 2. 18:12
 12/20 anonim ***** válasza:
15%

#11: "És ha az oroszok lettek volna akkor már rég tudnánk..."

Aztán honnét? Megírta volna a Der Spiegel?

2023. szept. 2. 18:18
 13/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
74%

Az ukránoknak milyen képességeik vannak, hogy gázvezetéket tudjanak megrongálni, megsemmisíteni ?

Nem inkább amerikai, vagy brit búvárok végezték az akciót ?

És miért kenik rá ezt az egészet az ukránokra ?

2023. szept. 2. 18:25
 14/20 anonim ***** válasza:
69%

Én azon a véleményen voltam, hogy ezt az ukránok nem tudják végrehajtani, nincs meg hozzájuk az eszközük, tudásuk, lokációjuk. Ha esetleg kiderül, hogy ők voltak, akkor is valószínűbbnek tartom majd, hogy nem egyedül csinálták, hanem minimum az USA segítségével.

Az oroszok olyan szempontból meg logikus volt nekem, hogy a gázvezetéket azelőtt és most is a németek építették és finanszírozták nagyrészt, másrészt pedig mikor megtörtént a robbantás, addigra a gáztározók már eléggé fel voltak töltve, az átcsorgó mennyiség a vezetéken alacsony volt (amit nyílván aranyárban mértek), tehát logisztikai szempontból ez nem sokat osztott, szorzott. Nem is hallottam senkit panaszkodni, hogy 2 millió köbmétert szeretnének átpumpálni, de csak 500 ezret tudnak a robbantás miatt stb.

2023. szept. 2. 20:15
 15/20 anonim ***** válasza:
35%
Aki bevette, hogy a ruszkiknak 100%-ra megérte felrobbantani a saját vezetéküket, és nem csak elzárni az nyilvánvalóan hülye.
2023. szept. 2. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

elemzést hallgattam erről, hogy ez afféle "kitolatási szándék" a németek részéről a belpolitika miatt. az ellentámadás nagyon gyenge és van otthon baj, nem még hogy egy rakás pénzt ölnek a nagy büdös semmibe.

szerintem olyasmire kell itt is gondolni amikor a törököknél földrengés volt és amerikára tereltek mert szerintük földalatti atombomba robbantást hajtottak végre, ugye a földrengés előtt volt ez a "az usa vegye le a mocskos kezét a török belpolitikáról" féle kijelentés. ez a gyanúsítás is egy szándék, mint ahogy most a der spiegel cikk.

szerintem nem az ukránok voltak. lassan egy éve történt, először nem tudták ki volt csak az oroszokra tereltek, egyszer gyanakodtak ukrajnára azt mondta zelenszki hogy "de jó is lenne ha képesek lennénk ilyenre"

utána bérelt jacht ukránpártiakkal, ki is derült hogy kb egy ladik volt és nem fért volna rám a felszerelés, fél világ ezen a nyomozás eredményen röhögött, majd orosz mini tengeralattjáró amit svéd újságírók nyomoztak ki 😀 most meg ukrajna megint.

a mainstream média sose említette a biden február eleji kijelentését hogy képesek lesznek arra hogy a nordstream2-nek vége legyen. sikorski is megköszönte az usának 😀

szerintem amerikai művelet volt.

2023. szept. 2. 22:11
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
#15: Az oroszok meg a nők gondolkodását ne próbáld megérteni.
2023. szept. 2. 22:27
 18/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
62%

Vízalatti létesítményeket ilyen eszközzel szokás rongálni, sőt megsemmisíteni:

[link]

[link]

Ilyesmi biztos nem állt az ukrán haditengerészek / békaemberek rendelkezésére ...

2023. szept. 2. 22:46
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Az ukrànfanatikusok soha sem fogjàk elismerni, hogy a kiskedvenceiknek is vannak hibái rendesen.
2023. szept. 5. 14:54
 20/20 Jeffrey Spender ***** válasza:
47%

Hosszas forgatókönyv írás után sikerült megalkotniuk a Nyugatiaknak a bűnbakot :D

[link]

Mind a kecske is jóllakott, és a káposzta is megmaradt :D

2023. nov. 13. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!