Spiegel: A CIA közölte, hogy szerdán indulhat az orosz támadás? Na ugye hogy ugye??
Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 09:27
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
"Na ugye hogy ugye??"
Neked valami bajod van, gyerek?
3/5 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy a cia mit locsog - az amerikai elnökön kívül! Hiba tényként kezelni egy világba kiszórt információt, - amely lehet akár dezinformáció is. Ha ennyire biztos a dolgában a cia, akkor terveznek arra a napra nem egy provokációt, - hogy lehetőleg bebiztosítsák az "igazukat"! Számolatlan alkalommal kiáltott már farkast ez az organizmus - és számolatlan alkalommal be is égtek úgy, ahogyan - szerintem - most is fognak! Figyeld csak a híreket 2022. 02. 16-án! -Nem előbb és nem később! Akkor!
4/5 anonim válasza:
Szerintem ő a madaras gyerek :D
5/5 MDaniel98 válasza:
Azért ritka az olyan, hogy egy ilyet bejelentsenek a médiában, azért én arra szavaznék, hogy február 16.-án sem lesz semmi, már csak ezért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!