Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kell letiltani egy usa...

Miért kell letiltani egy usa katonai elemzőt azért, mert kiderült általa, hogy az oroszok helyett ukran nácik vérengzése volt?

Figyelt kérdés

[link]

Letiltották az amerikai elemzőt, mert szerinte nem az oroszok gyilkoltak Bucsában

2023. aug. 17. 20:59
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
53%
Mert nem tetszett nekik az igazság.
2023. aug. 17. 21:03
 2/24 szántóvető ***** válasza:
56%
mert ez az oroszokkal szembeni ellenségképbe nem fér bele.
2023. aug. 17. 21:03
 3/24 anonim ***** válasza:
31%
Mert manapság megint az van, hogy mindkét szentnek maga felé hajlik a keze.
2023. aug. 17. 21:10
 4/24 anonim ***** válasza:
40%
Így értelmezik a szólásszabadságot liberálisék
2023. aug. 17. 21:17
 5/24 anonim ***** válasza:
25%

Kihagytad, hogy pedofil is. Biztosan nagyon professzionális elemzés volt és nem a guruló rubelek.

"Ritter was the subject of police sting operations for sex crimes in 2001 and 2009, and was convicted of sex crimes involving a minor in 2011."

2023. aug. 17. 21:34
 6/24 anonim válasza:
51%
Nézd én nem tudom ki az illető és mit mondott, de azt jobb ha tudod, hogy Bucsában nem volt mészárlás. Ott az oroszok 8 terroristát végeztek ki (itt megjegyezném jogszerűen) és kivonultak, azt hiszem talán 30-án. Kb ennyi történt amíg ott voltak.
2023. aug. 17. 22:07
 7/24 anonim ***** válasza:
31%

"Így értelmezik a szólásszabadságot liberálisék"

Tegyük hozzá, hogy ez nem liberalizmus, csak ők hívják annak. A nyugati országok közül szinte sehol sincs liberalizmus, csak demokrácia, annak azon elengedhetetlen következményével, hogy a többség elnyomja a kisebbséget. Ha a többség oroszellenes, akkor bizony liberalizmus ide vagy oda, el lesz hallgattatva mindenki aki kötődik az oroszokhoz, legyen az akár elemző, sportoló, vagy üzletember.

Ez nem a liberálisok hibája, én is liberális vagyok, de nem tudom megakadályozni hogy azok is liberálisnak nevezzék magukat, akik valójában nem azok...

2023. aug. 17. 22:30
 8/24 anonim ***** válasza:
Kiderült? Még a cikk alapján is csak véleményt fogalmazott meg a fickó, nem pedig valami tény bizonyítása történt.
2023. aug. 18. 06:06
 9/24 anonim ***** válasza:
71%

Mi a franc ez a karlengető, orosztalpnyaló tomboló ostobaság a válaszok között?

Kérdező, aki hazudik, az elveszíti a munkáját, ez van. Hitler után megtanulhattátok volna, hogy sosem szabad egy konfliktusban a szörnyeteg mellé állni.

2023. aug. 18. 06:07
 10/24 anonim ***** válasza:
62%

Kilenceském az elemző nem hazudott, csak téved. Ő már át esett a ló túloldalára és az ukránoknak akarja adni a mészárlást. Nos ők sem mészároltak. Az orosz kivonulás után bevonuló ukránok is kivégeztek megközelítőleg 20 embert (pontos számot nem tudok, lehet 18, de lehet 22 is) maradjunk abban, hogy közel 20. Nekik fehér kalszalaggal hátra van kötve a kezük, az volt a vád ellenük, hogy az addig ott állomásozó oroszokkal élelmiszert csereberéltek. Tehát árulás.

Tehát amiről konkrétan tudunk:

1. Az oroszok kivégeztek 8 vagy 9 embert fegyveres terrorizmusért

2. Az ukránok kivégeztek közel 20 embert árulásért

A többi holttest az már érdekesebb, mert nekik többségüknek a halálát nem lövedék okozta hanem flechette és az orosz kivonuláskor még nem voltak ott, ráadásul eleve nem is ott haltak meg, tehát az oroszok nem igazán tehették. A másik hogy az ukránok sem igazán tehették, mert ki a fene fog tüzérségi löveggel népirtani. Jelenlegi információm szerint és ami nekem a leghihetőbb, hogy ott egyszerűen odahordták az egyébként tüzérségi tűzben elesett civileket. Hogy mi célból? Nekem az a véleményem, hogy épp azért, hogy lehessen népirtást kiabálni. Baj csak annyi az egésszel, hogy nem illik a képbe. Az oroszok minden műveletnél különösen ügyeltek a polgári lakosság épségére, már ugye amennyire egy hadműveletben ügyelni lehet. Most meg hirtelen elkezdtek volna népirtani? Lássuk be nem túl valószínű. Az ukránokról simán elképzelhető, hogy elkövetnek ilyet, de ebben a történetben pont ők sem lehettek, a flechettek miatt.

2023. aug. 18. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!