Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért kell letiltani egy usa...

Miért kell letiltani egy usa katonai elemzőt azért, mert kiderült általa, hogy az oroszok helyett ukran nácik vérengzése volt?

Figyelt kérdés

[link]

Letiltották az amerikai elemzőt, mert szerinte nem az oroszok gyilkoltak Bucsában

2023. aug. 17. 20:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%
Na most volt egy kis időm és végigolvastam a cikket. Ugyanazt írja le amit én, igen így történt pontosan. Annyi hogy ő a tüzérségi áldozatokról nem beszél. Tehát még azt is kénytelen vagyok visszavonni, hogy tévedett. Valóban jól tudja.
2023. aug. 18. 08:10
 12/24 anonim ***** válasza:
45%

És még arra volt most már egy kis időm, hogy utánanézzek:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=9QtEVaNatI8

Még a masszívan oroszellenes nyugati média is beszámol róla, hogy az áldozatok többségének halálát flechette és repesz okozta. Tehát tüzérségi tűz.

"Számos buchai szemtanú szerint az orosz tüzérség néhány nappal azelőtt lőtt fléchette töltényeket, hogy március végén a csapatok kivonultak a területről."

Ez akár igaz is lehet, épp csak nem túl valószínű. Sokkalta hihetőbbnek tartom, hogy az áldozatok az ostrom közben haltak meg. Az sem bizonyítható, hogy orosz tűztől, mivel egymástól is zsákmányoltak fegyvereket és használták is. Mellékesen itt megjegyezném, ez a számos szemtanú eléggé kétségbevonható, mivel az első néhány számos szemtanú pont nem így adja elő és akkor még hullák sincsenek az utcán. Most a másodikáról beszélünk amikor az oroszok már nem voltak ott. A hullák reggel még nincsenek az utcán, majd napközben odakerülnek. Természetesen csak feltételezéseim vannak, fogadja ezt mindenki kétkedve, de én igenis arra gondolok, hogy az ukránok szándékosan hordták ott össze a város körül begyűjtött egyébként tűzérségi és vagy harckocsilöveg általi tűzben elhunytakat és épp azzal a céllal, hogy népirtásnak állítsák be a dolgot. Az mondjuk erősen elcseszték, hogy az épp általuk árulás vádjával kivégzettek holttesteit is ott hagyták, mert eléggé árulkodó, hogy valami nem illik bele az általuk vázolt oroszok által elkövetett népirtás képébe.

2023. aug. 18. 08:36
 13/24 kürasszír ***** válasza:
41%

Kedves kérdező!

1.) A linkelt cikked szerzője elitélt pedofil szexuális bűnöző, aki Oroszország szolgálatában áll, az orosz állami média, a Szputnyik és a Russia Today fizetett munkatársa.

2.) Bucsa kapcsán a német titkosszolgálat lehallgatta a bucsai orosz katonai rádióforgalmazást, a felvételeket pedig nyilvánosságra hozták. Az orosz katonák nyíltan tárgyalták, hogy civileket lőttek agyon.

3.) Több műhold fotói is rendelkezésre állnak a kérdéses napokból, Bucsáról, megint csak azt bizonyítják, hogy az orosz hadsereg tagjai követték el a vérengzést.

2023. aug. 18. 08:40
 14/24 kürasszír ***** válasza:
32%

# 12

Alaposabban kellett volna utána nézned.

Bucsa kapcsán ugyanis a német titkosszolgálat lehallgatta a bucsai orosz katonai rádióforgalmazást, a felvételeket pedig nyilvánosságra hozták. Az orosz katonák nyíltan tárgyalták, hogy civileket lőttek agyon.

Több magántulajdonú, jereskedelmu műhold fotói is rendelkezésre állnak a kérdéses napokból, Bucsáról, megint csak azt bizonyítják, hogy az orosz hadsereg tagjai követték el a vérengzést

2023. aug. 18. 08:43
 15/24 anonim ***** válasza:
33%

"1.) A linkelt cikked szerzője elitélt pedofil szexuális bűnöző, aki Oroszország szolgálatában áll, az orosz állami média, a Szputnyik és a Russia Today fizetett munkatársa."

Én viszont nem vagyok sem elítélt sem szexuális bűnöző, ráadásul az orosz média fizetett munkatársa sem, mégis pont úgy tudom mint az elemző és pont The Gardiannal támasztottam alá, nem Russzia Szivodnya-val. :)

"2.) Bucsa kapcsán a német titkosszolgálat lehallgatta a bucsai orosz katonai rádióforgalmazást, a felvételeket pedig nyilvánosságra hozták. Az orosz katonák nyíltan tárgyalták, hogy civileket lőttek agyon."

Korrekt. És ezt soha nem is tagadták, sőt már az első hozzászólásomban rögtön azzal kezdtem, hogy a rájuk támadó fegyveres terroristákat kivégeztek, erről valóban esett szó a rádióforgalmazásban is.

"3.) Több műhold fotói is rendelkezésre állnak a kérdéses napokból, Bucsáról, megint csak azt bizonyítják, hogy az orosz hadsereg tagjai követték el a vérengzést."

Amennyiben van ilyen a birtokodban szívesen megtekinteném, mert ugyanis ettől, hogy leírod mi még nem látjuk a felvételeket. Lehet itt épp a terroristák kivégzéséről van szól. Most ugye a többség halálát flechette okozta és nem kristálytiszta számomra, hogy erről van -e felvételed. Egyelőre kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy az elemző igazat mondott, bár az odahordott holttesteket nem említi.

2023. aug. 18. 08:50
 16/24 kürasszír ***** válasza:
58%

# 12

Nézzünk az oroszok felelősségét bizonyító linkeket:

[link]

[link]

A Német Szövetségi Hírszerzés (BND) lehallgatott orosz katonai rádióforgalmazásáról, mely bizonyítja az orosz felelősséget:

[link]

[link]

A műholdfelvételek, amelyek az orosz felelősséget igazolják:

[link]

[link]

2023. aug. 18. 08:52
 17/24 anonim ***** válasza:
37%

"Bucsa kapcsán ugyanis a német titkosszolgálat lehallgatta a bucsai orosz katonai rádióforgalmazást, a felvételeket pedig nyilvánosságra hozták. Az orosz katonák nyíltan tárgyalták, hogy civileket lőttek agyon."

Neked kellett volna alaposabban utánanézned mert megint a semmit cáfolod, ugyanis ezt senki soha egyetlen másodpercig nem is tagadta. Sőt, a legeslegelső hozzászólásomban rögtön ezzel a kivégzéssel kezdtem. Te itt igen izzadtan bizonygatod, amit én azonnal már a kérdéss elején leírtam. :)

2023. aug. 18. 08:55
 18/24 kürasszír ***** válasza:
66%

# 15

Csakhogy a Német Szövetségi Hírszerzés (BND) lehallgatott anyaga az orosz katonai rádióforgalmazásáról fegyvertelen civilek meggyilkolását bizonyítja, ugyanis az orosz katonák nem terroristák, hanem éppen fegyvertelen civilek agyonlövéséről beszélnek a felvételeken.

[link]

[link]

2023. aug. 18. 08:55
 19/24 anonim ***** válasza:
33%
Köszönöm 16. Igérem még a mai nap folyamán át fogom nézni és reagálok rá.
2023. aug. 18. 08:58
 20/24 kürasszír ***** válasza:
49%

# 17

A Német Szövetségi Hírszerzés (BND)lehallgatott anyaga az orosz katonai rádióforgalmazásáról fegyvertelen civilek meggyilkolását bizonyítja, ugyanis az orosz katonák nem terroristák, hanem éppen fegyvertelen civilek agyonlövéséről beszélnek a felvételeken.

1.) "In der abgehörten Funk-Kommunikation werden demnach Morde an Zivilisten in Butscha besprochen, einzelne Funksprüche sollen sich auch in Butscha fotografierten Leichen zuordnen lassen." Vagyis a lehallgatott felvételek fegyvertelen civilek meggyilkolását bizonyítják, a felvételek alapján több Bucsában fellelt holttest konkrétan beazonosítható.

2.) "So soll in einem Funkspruch ein Soldat einem anderen schildern, er und seine Kollegen hätten eine Person von ihrem Fahrrad geschossen. Ein Bild einer Leiche mit ihrem Fahrrad ging um die Welt. In einem anderen Funkspruch soll ein Mann sagen: Man befrage Soldaten zunächst, dann erschieße man sie, hatte der "Spiegel" berichtet." Egy katona arról beszél a felvételeken, hogy a társával csak úgy agyonlőttek egy kerékpározó férfit. Egy másik orosz katona arról beszél, hogy egy kérdéssel hozzájuk forduló ukrán civilt szintén csak úgy agyonlőttek.

3.) "Anhand von Satellitenaufnahmen habe der BND nachgewiesen, welche russischen Verbände zur fraglichen Zeit vor Ort gewesen seien. Der Kreml hat bisher mit Nachdruck jegliche Verantwortung bestritten. A német hírszerzés képes volt a bucsai mészárlásban érintett konkrét orosz alakulatok beazonosítására is.

2023. aug. 18. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!