Miert lenne baj egy Nagy-Albánia?
11.
Hat nem szeretnenk ,ha muszlimok elve felegetnenek minket , esetleg torokvagast hajtananak vegre illetve csonkitast alkalmaznanak ,csupan azert mert keresztenyek vagy reformatusok vagyunk. Mozartot vagy Liszt Ferencet illetve tetszesunknek illetoen mostani pop=rep zenet hallgatunk. Nem a Korant kovetjuk, hanem a Szent bibliat,es velemenyem szerint Albania 70% a muszlim ,nem szeretnem ha nagy-Albania letrejonne ,mivel Montenegrot szetbombaznak,es tovabb terjeszkednenek. Velemenyem szerint nem ert veget a Delszlav haboru, szoval vigyazni kell ,kell egy eros nemzet.. A nemzeteket probaljak szetzilalni ,Kommunakra, valamint Anarchistakra ,kaoszt szeretnenek vegre hajtani..
Az iszlám egy világvallás nem pedig egy kultúra. Ergo azok a népek amelyek muszlim vallásúak nem ugyanolyan kultúrájúak. Magyarország sem olyan egy az egyben kulturálisan mint Mexikó csak azért mert mind a kettő keresztény.
Az albánok, szaúdiak, és kazahok között is ég és föld a különbség.
Van baj a toronyban....
"keresztények vagy reformátusok vagyunk"
Ez a legjobb mondatod 🤣🤣🤣 Te aztán k*rva nagy keresztény vagy, látszik! Én ugyan nem követek semmilyen vallást, de még én is tudom, ezért halkan megsúgom neked, hogy a reformátusok keresztények. Kettőnk között az a különbség, hogy én legalább nem álszentkedem, nem bújok egy kereszt mögé, csak hogy legyen valami okom egy másik népet, kultúrát, vallást, akármit utálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!