Kinek van igaza Koszovó ügyében?
Elmész és megkérdezed a népet.
Kinek van igaza? Catalonia vagy Spanyolország?
Ha egy népcsoporti TERÜLET többsége ki akar vállni, vagy egy országhoz csatlakozni ha a többség megszavazta/kiharcolta akkor el kell fogadni.
"Ha egy népcsoporti TERÜLET többsége ki akar vállni, vagy egy országhoz csatlakozni ha a többség megszavazta/kiharcolta akkor el kell fogadni."
Teljesen egyetértek.
Katalónia, Krím, Észak Írország, törökországban élő kurdok és még folytathatnám a sort napestig. Velük mi van ? Ők miért nem dönthetnek szabadon a sorsukról ?
Miért csak szerbiára kényszerítették rá az amerikai bombázók ezt a nemes gondolatot ?
“ Katalónia, Krím, Észak Írország, törökországban élő kurdok és még folytathatnám a sort napestig. Velük mi van ? Ők miért nem dönthetnek szabadon a sorsukról ?
Miért csak szerbiára kényszerítették rá az amerikai bombázók ezt a nemes gondolatot ?”
Azért amikor a katona küld el, hogy menny el szavazni, az más.
Hiába hozod fel az amerikai bombázokat, kedves moszkovita, a spanjaid ugyan úgy támadták a csecseneket, Grúzokat… sőt még Magyarországot is, 2x is. 110 éven belül, de nyalizzatok csak nekik, hátha újra keleti érdekszférába tartoztok megint.
Amikor az amcsik lebomázzák irakot fa.sza gyerekek.
Amikor lebombázzák szerbiát afganisztánt libiát ők a béke nagykövetei.
Nyald csak a seggêt ennek a mocskos népségnek.
“ Nyald csak a seggêt ennek a mocskos népségnek.”
Te meg az oroszokét, ahogy a vérfidesessesek és a Bencsik elvtárs együttesen, de te még náluk ötször jobban.
Az hogy ki mit, mikor, miért, hol bombázott, érdekel valakit? A jelen számít! A “cocializmus” vót még csehekhez mit ment a néphadsereg.
Őt meg majd koszorúzd meg.
Neked is megártott az orosz propaganda látom. Tudom, tudom 56. ellenforadalom és amúgy is az ukránok voltak itt… xD
Csak ezt a mesét azok veszik be akik a kommunizmus alatt tanultak, vagy most 22. után. Szerencsére én a kettő között.
Lesz még 🇭🇺🤝🇺🇸 miután a Fideszt leváltjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!