Ezek szerint Németországban sincsen szegénység?
Figyelt kérdés
Itthon ugye az az érvetek, ha valaki a rossz életszínvonalról beszél, hogy:
"De hát tele a Tesco parkolója!"
Nemrég kint jártam Németországban. Vártam, hogy látom majd a nagy szegénységet, amiről ti beszéltek, de meglepve tapasztaltam, hogy tele volt az Edeka parkolója. Meg a Kauflandé. Meg az Aldié. Meg a Lidlé. Meg a Pennyé is.
Most akkor Németországban sincs szegénység?
2023. aug. 12. 08:10
11/18 anonim válasza:
"Nálunk a tesco az olcsó"
Tesco pont a legdrágább valamennyi közül.
12/18 anonim válasza:
Igen szörnyű nemetbe. Most megyek és megtorlom a szemem par 50 eurossal. 🙄😭
13/18 anonim válasza:
Ma látod, 100 eurósra már nem telik!
14/18 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂😂 valóban utolsó, mert azok a bankba vannak 🙏🏻😂
15/18 anonim válasza:
Enni nekik is kell. Ez ahhoz hasonló, mint amikor nálunk azért nem hiszi el valaki, hogy vannak szegények, mert tele vannak az élelmiszeráruházak emberrel. Nos, enni mindenkinek kell és ma már nem tartanak otthon tehenet meg tyúkot, a tojást és a tejet is boltban veszik.
16/18 anonim válasza:
A németek szegények, a legtöbbnek nem telik lakásra, házra.
1200 euró a minimálbér, egy lakás meg 150 millió.
17/18 anonim válasza:
16-os: Azt tudom, hogy városokban a legtöbb német inkább bérelt lakásban él. Viszont a falvakban valószínűleg ott is saját házban éldegélnek. Ez hogy működik arra?
18/18 Senior Séf válasza:
"Kinek hiszel inkább, Orbán Viktor Mihály doktor miniszterelnök úrnak vagy a szemednek?"
Sohase higgyetek a SZEMETEKNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!