Ezek szerint Németországban sincsen szegénység?
Figyelt kérdés
Itthon ugye az az érvetek, ha valaki a rossz életszínvonalról beszél, hogy:
"De hát tele a Tesco parkolója!"
Nemrég kint jártam Németországban. Vártam, hogy látom majd a nagy szegénységet, amiről ti beszéltek, de meglepve tapasztaltam, hogy tele volt az Edeka parkolója. Meg a Kauflandé. Meg az Aldié. Meg a Lidlé. Meg a Pennyé is.
Most akkor Németországban sincs szegénység?
2023. aug. 12. 08:10
A kérdező szavazást indított:
Ha nálunk tele a parkoló, az a gazdagság jele, ha a németeknél tele a parkoló, az a szegénységé
Németország nem is létezik, megmondta a Smittmariska, így Edeka meg Kaufland sem létezhet, biztos hallucináltál
De nálunk nincse' gender, ez minden pénzünket megéri!
Kinek hiszel inkább, Orbán Viktor Mihály doktor miniszterelnök úrnak vagy a szemednek?
Nem értem a kérdést, fideszes vagyok
15 szavazat
1/18 anonim válasza:
Aldi, Penny, ezek elméletileg az olcsó boltok. Ha tele a parkoló az azt jelenti, hogy az emberek spórolósra vették a figurát. Az Spar parkolójával mi a helyzet? Az drágább hely.
2/18 A kérdező kommentje:
Nálunk a tesco az olcsó, akkor nálunk is spórolósra vették a figurát?
2023. aug. 12. 08:41
3/18 anonim válasza:
A szegénységet ma már nem úgy mérik, hogy éhen halsz. Még a legcsóróbb is a boltban vásárol, ha enni akar valamit, ezért ne csodálkozz hogy nálunk is tele vannak a boltok emberekkel. Azt kéne megvizsgálni, mit vesznek a legtöbben, a minőségi kaját, vagy a legolcsóbb hulladékot. A másik dolog, hogy a kajavásárlás után mennyi marad a bukszában, mert az hogy valaki naponta jól lakik, még semmivel sem több mint amikor az ókorban naponta megetették a rabszolgát.
4/18 anonim válasza:
Ez egy bullshit érvelés. Albániában is vannak, akiknek jól megy, mégis egy putri az ország.
5/18 A kérdező kommentje:
4 Ezek szerint attól, hogy tele a tesco parkolója, még simán lehet putri ország Magyarország?
2023. aug. 12. 09:05
6/18 anonim válasza:
#2: Tévedsz. Az Aldi, a Lidl, a Penny és az Auchan a legolcsóbbak.
7/18 anonim válasza:
5 Putrinak nem mondanám, annál azért feljebb vagyunk, de az adottságainkhoz képest elég csúfos a helyzet.
8/18 anonim válasza:
Ahogy nézem nem mindenki érti a kérdést, meg hogy honnan is jött, mivel von párhuzamot.
9/18 anonim válasza:
Attól, hogy trollkérdés, még lehet rá rendesen is válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!