Nem szánalmas a nyugat vinnyogása az oroszok által támogatott nigeri puccs miatt?
A hidegháború idején mást se csináltak a jenkik, mint puccsokat támogattak szerte latin-amerikában, most meg előadják itt ártatlan arccal a demokráciáért aggódást.
Köpönyegforgatás lvl 99.
1.
De remélem usat is ugyanúgy elítéled ahogy eddig 0roszországot
Az a helyzet, hogy én senkit nem ítélek el.
A politika és a propaganda a hazudozás és a kettős mérce művészete, a terjeszkedésre törekvés és háborúzás pedig az emberi természet elidegeníthetetlen része.
Minek ítélnék el akkor bárkit?
A gravitációt se ítélem el - így működik a világ, oszt' kész.
Ha van valami, amit elítélek, pontosabban nem elítélem, hanem bosszant, az a hülye emberek tömegeinek hiszékenysége, hogy bedőlnek egyik vagy másik oldal képmutatásának, propagandájának, ideológiájának.
Jóvan, kiffiú, vinnyogj te is a nyugattal együtt :D
Én aztán nem hibáztatok semmi miatt senkit, a világ így működik, háborúk, puccsok, stb, a nagyhatalmak így játszanak.
Csak ne legyünk már olyan hülyék, hogy bármelyik narratívát beszopjuk.
#9: Nem is rád gondoltam, de azért itt is, meg máshol is napi szinten megy a hibáztatás.
Azzal viszont, hogy a kérdésben a nigeri puccs ellen méltatlankodókat emelted ki, míg az ukrajnai puccsot elítélőket meg sem említetted, ha akaratlanul is, de állást foglaltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!