Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehult a lepel!! És őket...

Lehult a lepel!! És őket kellene sajnálni? Zele az agresszor!

Figyelt kérdés

Kiderült a titkos ukrán haditerv!

Ukrajna Magyarország megszállását tervezte 2022 tavaszán. Erre több bizonyíték is van amit az oroszok át is adtak a magyar titkosszolgálatoknak. Az orosz hírszerzés már 22 január elején tudomást szerzett az ukrán előkészületekről így azonnal jelentette a fejleményeket Putyin Orbán Viktor miniszterelnöknek. A NATO kijelentette hogy nem véd meg bennünket. Ezek után egy lehetőségünk maradt. Az pedig Oroszország. Az Oroszok katonai hadműveletet indítottak Magyarország védelmében Ukrajna területén ezzel is védve a magyar nőket, időseket, gyerekeket. Tegyük akkor fel a kérdést, ki is a valódi agresszor? Az orosz aki a szövetségesét védi vagy pedig az ukránok akkor egy NATO országot akartak megtámadni?

Oroszhírek.hu

2023. aug. 5. 21:17
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
32%
Az ilyen ostoba elő embert akkor kelet volna falhoz vágni mikor megszületett, feljelentelek rémhír terjesztésért.. mit szolsz?
2023. aug. 6. 20:03
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

Én nem sajnálom őket.Átéltem egy háborút egy népirtást.És pontosan tudom hogy magamra számíthatok leginkább,amikor a családomat védenem kell.Legyen az ukrán vagy bármiféle népség én tudom mi a dolgom!!

Ajánlom melegen mindenkinek hogy ne másoktól várja a megoldást,hanem sajátmagától!!

2023. aug. 6. 20:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!