Melyik a legszimpatikusabb ország ezek közül?
Bár szeretem a szláv világot, és Kelet-Európát, azért a térségben messze nem Oroszország a legszimpatikusabb (politika és a vidék körülményei miatt elsősorban)
Azt, hogy mi mennyire szimpatikus, különböző mércék alapján lehet mérni, ha azt nézem, hogy hol élnék legszívesebben, akkor ezek közül Oroszország, talán mert még mindig ez az egyetlen európai ország a BRICS-ben, a maga értelmében. Diktatúra, de nem annyira kemény mint Kína, ha Moszkvában, Péterváron, vagy valami nagyvárosban (pl Kazán, Jekatyerinburg, Nyizsnyij Novgorod) élsz, akkor kábé egy jó magyar életszínvonalad is lehet, és Brazíliával, Dél-Afrikával, Indiával ellentétben nem ismeretlen fogalom a közbiztonság, még ha nyilván nem is Oroszország a legbiztonságosabb hely a világon
Brazília, és India szimpatikus, Dél-afrika már problémás. Oroszországot nem kedvelem, Kínát egyenesen utálom.
Talán Indiát mondanám, mert ellenséges Kínával míg Brazília kevésbé, így a kettő közül ennyivel jobb.
Kedves Kérdező, ne haragudj, de a BRICS országok közül egyiket sem választanám. Minden országban vannak szép helyek és értékek, de egyik helyet sem választanám lakóhelyemként.
Nekem személy szerint a következő meglátásaim vannak a felsorolt országokkal kapcsolatban:
Oroszország: hatalmas hadsereg, amit nem fél használni...
Kína: világuralomra törekszik
India: ébredő óriás, hatalmas lakosság, fokozatosan felzárkózó gazdaság, de nagyon elmaradt társadalom
Dél-Afrika: fehér embernek nem való hely...
Brazília: szabályozatlan és korrupt minden, ami olyan helyzetet teremtet ott, ami ilyen korrupció mellett lehetséges.
Hozzáteszem: ezek mind személyes vélemények és meglátások voltak.
Ha már nagyon, de nagyon választani kellene egyet a felsoroltak közül, akkor Oroszországban, Kalinyingrádban vagy Szentpéterváron laknék. (De amúgy ezeket sem választanám magamtól, csak ha muszáj lenne)
Kedves Kérdező, te melyiket választanád?
Én mindegyiket
De Oroszország a szívem csücske a kedvenc országom
Mondjuk ideológailag Észak Korea a kedvencem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!