Melyik a legszimpatikusabb szomszédos ország?
Figyelt kérdés
Szlovákia,
Ukrajna
Románia
Szerbia
Horvátország
Szlovénia
Ausztria
( a legszimpibbel kezd!)
2010. júl. 25. 23:22
2/29 anonim válasza:
Ukrajna,Szlovénia,Ausztria,Horvát,Szerbia,Szlovákia,Románia.
3/29 anonim válasza:
Ukrajna, Ausztria, Horvátország, Szlovénia, Románia, Szerbia, Szlovákia
4/29 anonim válasza:
nemtudom miért tettétek elsőnek Ukrajnát :S eléggé magyar ellenessek ők is, ha nem tudnátok csak nem olyan nyiltan mint a felvidékiek, hanem csendben. =/
Amugy meg : Ausztria,Szlovénia,Horvátország,Ukrajna,Szerbia,Románia,Szlovákia
5/29 anonim válasza:
Talán a horvátok de vannak köztök is egy páran akik nem szeretnek minket.A többivel nem szabad barátságos viszont ápolni amíg vissza nem kapjuk 1000 éves területeinket.Nyugodtan le lehet pontozni.
6/29 anonim válasza:
Nekem a horvatok szimpatikusak. Szlovenok, ukranok, osztrakok nagyon csendben vannak, roluk nem gondolok semmit, szerbia, romania es szlovakia pedig egyaltalan nem szimpatikus.
7/29 anonim válasza:
Ausztria.:) Csak itt voltam,a többi meg nem érdekel..:D
9/29 anonim válasza:
A horvatok a legnagyobb nacionalistak. Csak kell nekik a penz a turizmusbol es hallgatnak. Gerinctelenek. Ok mindenki utalank. A szlovenokat a bosnyakokat a szerbeket. Majd epp a magyarokat szeretik, nem?
10/29 anonim válasza:
vajdasági vagyok, szóval szeretem szerbiát, illetve még szlovénia nagy szerelmem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!