Most akkor Törökországnak jó az EU?
Bayer Zsolt mondta valamelyik Bayer Show-ban, hogy a törököknek eszük ágában sem lenne belépni ebbe a rothadó EU-ba. Nem lenne belőle nekik semmi haszna meg ennél ők okosabbak minthogy Brüsszel diktáljon nekik.
Ennek ellenére Charles Michel arról Twittelt,hogy Erdogan beprobálkozott hogy egy török EU tagságért cserébe nem akadályozza a svédeket. Na most akkor jó mégis az EU Törökországnak ?
északon az oroszok is rakétákat telepítettek a svéd nato tagság miatt múltkor volt a hírekben, majd ők is lebirkózzák ha eljön annak ideje, neadjisten.
ukrajnának van lassan 10 éve tartó feszkója az oroszokkal, nincsennek ennyire rosszba a svédekkel szerintem.
idióta pedig te vagy, ha egy félreértés miatt ilyen hisztis vagy akkor nem kellene ilyen fórumokon lenned.
"idióta pedig te vagy, ha egy félreértés miatt ilyen hisztis vagy "
Nem, valójában ez az a személy, aki már másodjára nem reagál ugyanarra kritikára, amit már 2 kommenttel ezelőtt írtam, hanem megint elkezd valami tök másról beszélni.
Hagyjuk inkább, nem erősséged a szövegértés, egyáltalán nem erről beszéltem és elég egyértelmű is volt a szövetsége kapcsolatrendszerekről beszélek.
22: 🤣🤣 hát igen
mondjuk te mostál össze két külön bejegyzést, aztán jössz a szövegértéseddel.
ilyen bármikor, bárkivel történik hogy rosszul fogalmaz a másik félreérti.
vagy veled sose volt ilyen?
te inkább beleállsz a másikba, gondolom ez a legnagyobb öröm az életedben🤣 keress más kérdés és bohóckodj ott.
"mondjuk te mostál össze két külön bejegyzést, aztán jössz a szövegértéseddel."
Nem mostam össze semmit, te használtad hasonlatként és erre reagáltam. Szó szerint idéztem, hogy "ukrajnának is ILYESMIT kéne". Te hoztál egy hasonlatot erre reflektáltam, te ezt nem fogtad fel.
Szóval igen, neked elég rossz a szövegértésed.
"ilyen bármikor, bárkivel történik hogy rosszul fogalmaz a másik félreérti."
Többször elég egyértelműen elmagyaráztam, hogy mire reagálok és nem fogtad fel. Ez történt.
"te inkább beleállsz a másikba, gondolom ez a legnagyobb öröm az életedben"
Még mindig ökörség, amit írtál, csak eleengedtem, mert nem sikerült felfognod, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!