Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most akkor Törökországnak jó...

Most akkor Törökországnak jó az EU?

Figyelt kérdés

Bayer Zsolt mondta valamelyik Bayer Show-ban, hogy a törököknek eszük ágában sem lenne belépni ebbe a rothadó EU-ba. Nem lenne belőle nekik semmi haszna meg ennél ők okosabbak minthogy Brüsszel diktáljon nekik.

Ennek ellenére Charles Michel arról Twittelt,hogy Erdogan beprobálkozott hogy egy török EU tagságért cserébe nem akadályozza a svédeket. Na most akkor jó mégis az EU Törökországnak ?

2023. júl. 12. 07:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
59%

Bayer egy gondolatok nélküli majom.

Azt mondja amit a Fidesz gondol. Kis napraforgó . Amikor a pápa migránsoknak mosta a lábát akkor egy vén fax volt amikor Viktorunkkal találkozott akkor meg a szent atya. Azt mondja ami éppen jó a hatalomnak. Semmi többet

2023. júl. 12. 09:04
 12/24 anonim ***** válasza:
59%

"Ahogy nálad is nyilván sokszor előfordult, hogy tévedtél amikor valamiről elmondtad a véleményedet. Akkor innentől te már mindenben buta, tehetségtelen meg ostoba lennél?"

Nem, velem egyszer nem fordult elő az, ami Bayer-rel, mivel nem simán tévedett, hanem itt arról van szó, hogy egy olyan témában, amihez nem ért, nem csak elmondta a véleményét, ami nem jött be, hanem még el is hordott mindenkit szellemi fogyatékosnak, aki mást gondolt.

Ilyen velem nem volt, hanem értek egy témához, akkor nem állítom be a saját álláspontom az egyetlen igaznak és mondom, hogy mindenki más hülye, mert nyilván nem értek hozzá. Ha már arról van szó, hogy a szakterületemen vagyunk, akkor lehetek magabiztosabb, de akkor se kezdek elhülyézni.

Szóval nem, velem sosem volt és egyébként értelmes emberek többségével sem.

"Bayer Zsolt hatalmas tudással rendelkezik, rendkívüli életművel, amiről nektek fogalmatok sincsen."

Hatalmas tudásű ember nem kezd el hülyézni egy témában, amihez nem ért.

Itt derült ki, hogy fogalmad sincs a munkásságáról.

"Ti annyit tudtok róla, hogy néha szerepel a médiában és nem azt mondja ami nektek tetszik."

Nem, én tényleg tisztában vagyok vele, hogy mikor épp kinek és hogy nyalt be, hogy ott tartson ahol és a tehetség, hozzáértés vagy szakmai jártasság szikráját sem tudta még felmutatni.

"Ha csak az elmúlt pár évet megnézzük, a valóság rád sokkal többször cáfolt, mint Bayerra"

Rám az elmúlt pár év egyszer se cáfolt, viszont Bayerre kivétel nélkül majdnem mindig.

"de mégis teli pofával ostobázzátok őt, ahelyett hogy elgondolkodnátok azon a másik 98%-nyi állításán amiben meg igaza volt."

Sorold azokat, ahol neki igaza volt és nekem nem, csak ezeket, mert annak nyilván nincs értelme, hogy ő és én is azt állítjuk, hogy a Föld geoid.

Csak ahol eltért a véleményünk.

És ha most erre azt válaszolod, hogy de nem tudod, hogy én mit mondtam X esetben, akkor legyen annyi gerinced, hogy beismered, hogy az előbb hazudtál, amikor azt mondtad, hogy rám többször cáfolt a valóság, mert ezt csak akkor mondhatod, ha tudod, hogy mit állítottam.

2023. júl. 12. 09:10
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

98%-nyi állításán amiben meg igaza volt.“

Kérnék egy pontos listát a 98% igazságról tételesen meg a 2% tévedésről . Kiszámolni valóban 2% az a 2% vagy több . Ha ennyire pontos számokkal dobálózol akkor gondolom van erre statisztikád pontosan vezetve

2023. júl. 12. 09:13
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

Ha valaki a pápát demens vénembernek nevezi, akkor az lehet bármilyen nagy életművel rendelkező zseni, nincs helye a pályáján. Ha maga nem jön rá erre, akkor a vezérének kellett volna kimozdítania onnan. De hát ...

Ez nem tévedés, ez ...

Azért nem folytatom, mert nem szoktam ilyeneket mondani embertársaimra.

2023. júl. 12. 09:18
 15/24 anonim ***** válasza:

én anonimként se merném leírni hogy bayert nézek, és bocsi de tényleg nem bántásból mondom.

törökország hintapolitikát folytat, geopolitikailag két hatalom között van, így mindkét oldalra politizál, valamit valamiért ez az eu ügy.

a svéd nato tagságot csak előterjeszti a parlamentben én úgy hallottam, de azt még leszavazhatják nem? ez nem jelenti h nato tag is lesz, de ha tévedek javítsatok ki.

ukrajnának is ilyesmit kéne, de ők usa pártiak lettek inkább, látható az eredménye

2023. júl. 12. 09:28
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

"ez nem jelenti h nato tag is lesz, de ha tévedek javítsatok ki.

ukrajnának is ilyesmit kéne, de ők usa pártiak lettek inkább, látható az eredménye"

Pontosan mi a különbség, amiről te itt beszélsz? A NATO-ban az USA benne van. És Ukrajna mind a NATO-hoz, mind az EU-hoz szeretne csatlakozni, szóval ha valamiről beszélhetünk, akkor Ukrajna egyértelműen Európához szeretne csatlakozni.

2023. júl. 12. 09:33
 17/24 anonim ***** válasza:

"ez nem jelenti h nato tag is lesz, de ha tévedek javítsatok ki.

itt svédországról van szó, olvasd el mégegyszer.

gyanítom hogy a többi amit írtál már mind a félreértés része, de válaszolok. ha ukrajna szeretne a natohoz csatlakozni akkor birkózza le oroszországgal, sok sikert nekik.

2023. júl. 12. 09:39
 18/24 anonim ***** válasza:
54%

"gyanítom hogy a többi amit írtál már mind a félreértés része"

Nem értettem félre semmit, értettem, csak te azt mondtad, hogy Ukrajnának is ilyesmit kellene, csak USA pártiak. Vagyis azt mondod, hogy amit Svédország csinál, hogy a NATO-hoz, vagyis egy olyan szövetséghez akarna csatlakozni, amiben az USA-nak nagy szerepe van, de ehelyett USA-pártiak.

Kvázi arra utalgatsz, hogy a NATO-pártiság ellentétes az USA-pártisággal, miközben a NATO erős szereplője az USA.

A kettő nem zárja ki egymást.

"de válaszolok"

Csak az idióta logikádról beszéltem, de nem lep meg, hogy nem fogtad fel.

2023. júl. 12. 09:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Törökországnak jó lenne, az EU-nak nem annyira.
2023. júl. 12. 09:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Egy előnye van. Jó pénzért visszatartja a migránsokat.
2023. júl. 12. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!