Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az orosz nagy medvéről a...

Az orosz nagy medvéről a háború kitörése óta kiderült, hogy csak egy kis medvebocs, kis mackó?

Figyelt kérdés
Tragikomédia ez az Oroszország...

2023. jún. 25. 13:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5%
10 és tárt karokkal vártak ezekben az években?
2023. jún. 25. 13:36
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
A moszkoviták szerint ez a másfél éves töketlenkedés is a nagy haditerv része😂
2023. jún. 25. 13:39
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
11, 56-ban lépett le nagybátyám, elöször Ausztriába, majd Angliába fejezte be életét, ő teljes, boldog életet tudott élni saját céget alapitott, amit haláláig eltartotta őt és a családját. 89-ben lépett le unokatesóm Amerikába, ott családja van, a magyar férje a Microsoftnál dolgozott sokáig, ő tanárként évek óta. Én már az EUban élek és használom azon lehetőségeket, amik adottak, mert itt messze jobb életet tudok magamnak teremteni, mint otthon, vagy Oroszoroszágban tudnék. Szerintem igen, az én családomat tárt karokkal várt a nyugat ezekben az években.
2023. jún. 25. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
28%

13 nem ez volt a kérdés, hogy ki hová lépett le. (Én is 13 éve leléptem, mégsem akar magyaroroszág németországhoz vagy ausztriához tartozni.)

Hanem, hogy segítették-e az országot pl. 56-ban, pl. úgy mint most Ukrajnát?

89 után nem akartak-e az Antall kormány alatt adósságcsapdába hajtani?

Vagy a 2004-ben azonnal engedtek-e minket pl. külfökdre korlátozások nélkül?

Vagy csak annyira lettünk tagok, hogy ők olcsón dolgoztattak minket, meg behozhatták kedvezményesen a portékát, de mi ugye nem mehettünk olyan egyszerűen németekhez dolgozni?

2023. jún. 25. 13:45
 15/21 anonim ***** válasza:
11%

10 és tárt karokkal vártak ezekben az években?

Ez volt a kérdés és igen, minket tárt karokkal vártak ezekben az években.

Ha nem is nemzeti szinten, de egyénileg, akkor is segitett a nyugat, még a ruszkiktól mindig csak fegyveres konfliktust, meg rendszert kaptunk, amiből egy ország akart menekülni.

2023. jún. 25. 13:54
 16/21 anonim ***** válasza:
15%

15.

Nem a ruszkiktól!

2023. jún. 25. 13:58
 17/21 anonim ***** válasza:
10%

A Szovjetektől, ami kommunista unió volt. Aminek része volt Ukrajna. Akkor most azt nem értem, miért kell az ukránoknak nyalni. Van köztük sok értelmes, de én nagyarészt csak erőszakos bűnözőkkel találkoztam a 90-es években.

"Ha nem is nemzeti szinten, de egyénileg,"

Tehát nem. Igen drukkoltak nekünk rádión, ennyi volt a támogatás. Annyit ért, hogy több lett a halott a barikádokon, mert hittek és kitartottak akkor is, amikor már értelmetlen volt.

2023. jún. 25. 14:02
 18/21 anonim ***** válasza:
14%
Annyi derült ki, hogy fél kézzel leverték a Nátót. Pedig a hábi kezdetekor sokan csak a világ második legerősebb hadseregének tartották. Ma meg csüng az orruk. :)
2023. jún. 25. 14:05
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"A moszkoviták szerint ez a másfél éves töketlenkedés is a nagy haditerv része😂"

A másfél éves nátista töketlenkedés annyit bizonyított be, hogy szovjet édestestvéreinket a nyugat nem képes legyőzni. Fél kézzel vágták ki a nyuggereket ukrajnából, ráadásul hullottak mint a legyek.

2023. jún. 25. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:
25%
Másfél éves töketlenkedés alatt annyit láttunk, hogy a teljes nyugati csírahad összefogott. Európa recesszióba zuhant, az árak a csillagos eget verik, a nátó lefegyverezte magát, ukrajna egy romhalmaz lett, Szovjet édestestvéreink meg élik világukat és a rubelárfolyam a csillagos eget veri. :)
2023. jún. 25. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!