Az orosz nagy medvéről a háború kitörése óta kiderült, hogy csak egy kis medvebocs, kis mackó?
13 nem ez volt a kérdés, hogy ki hová lépett le. (Én is 13 éve leléptem, mégsem akar magyaroroszág németországhoz vagy ausztriához tartozni.)
Hanem, hogy segítették-e az országot pl. 56-ban, pl. úgy mint most Ukrajnát?
89 után nem akartak-e az Antall kormány alatt adósságcsapdába hajtani?
Vagy a 2004-ben azonnal engedtek-e minket pl. külfökdre korlátozások nélkül?
Vagy csak annyira lettünk tagok, hogy ők olcsón dolgoztattak minket, meg behozhatták kedvezményesen a portékát, de mi ugye nem mehettünk olyan egyszerűen németekhez dolgozni?
10 és tárt karokkal vártak ezekben az években?
Ez volt a kérdés és igen, minket tárt karokkal vártak ezekben az években.
Ha nem is nemzeti szinten, de egyénileg, akkor is segitett a nyugat, még a ruszkiktól mindig csak fegyveres konfliktust, meg rendszert kaptunk, amiből egy ország akart menekülni.
A Szovjetektől, ami kommunista unió volt. Aminek része volt Ukrajna. Akkor most azt nem értem, miért kell az ukránoknak nyalni. Van köztük sok értelmes, de én nagyarészt csak erőszakos bűnözőkkel találkoztam a 90-es években.
"Ha nem is nemzeti szinten, de egyénileg,"
Tehát nem. Igen drukkoltak nekünk rádión, ennyi volt a támogatás. Annyit ért, hogy több lett a halott a barikádokon, mert hittek és kitartottak akkor is, amikor már értelmetlen volt.
"A moszkoviták szerint ez a másfél éves töketlenkedés is a nagy haditerv része😂"
A másfél éves nátista töketlenkedés annyit bizonyított be, hogy szovjet édestestvéreinket a nyugat nem képes legyőzni. Fél kézzel vágták ki a nyuggereket ukrajnából, ráadásul hullottak mint a legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!