Tegnap bebizonyosodott, hogy Oroszország egy ilyen színjátékkal meg tudja vezetni a Nyugatot. Miközben olyan országok álltak mellé, mint a Bencsik Bubu által favorizált Uganda, ahonnan csapatokat akartak küldeni Putyin megvédésére. Ebből is következik, hogy a kormány politikája helyes és mi állunk a jó oldalon, az orosz és ugandai oldalon. 🇭🇺🧡🇷🇺
2023. jún. 25. 13:05
3/21 anonim válasza:
2, figyi én értem, hogy szinjáték, értem, hogy nyugat, de mit nyertek vele a nyugattal szemben, merthogy ezt senki sem látja a jobboltal leszámitva az is biztos.
2023. jún. 25. 13:08
4/21 anonim válasza:
:)
2023. jún. 25. 13:08
5/21 DK-s válasza:
Nem.
Putyin generalissimus-ról derült ki, hogy csak szárnysegéd.
2023. jún. 25. 13:14
6/21 anonim válasza:
Nem értem ezt az idenyalás-odanyalást részetekről.
A ruszkiknak, és az amerikaikanak vannak ilyen gombok. A többi meg csak vitatkozik, hogy az "én gazdám erősebb".
A ruszkik területileg 2-szer akkorák, mint az usa, népességben fele akkorák. Viszont az ukránoknál rengetegszer nagyobbak, és a népesség a 4-szerese az ukránnál.
Nem értem, miért kell bárkinek is vagy a nyugati mantrát mormolnia, vagy a ruszkik seggét nyalni. Nincs saját gondolatotok?
Vagy azt hiszitek bármelyik is megvéd a másiktól?
2023. jún. 25. 13:24
7/21 anonim válasza:
Komolyan olyanok vagytok, mint két vitatkozó töki, hogy melyik apukájának több lóerős a buzuki stiftje.
2023. jún. 25. 13:25
8/21 anonim válasza:
Valahol már csodálom, hogy a Fideszesek minden vesztes "harcot" képesek mértéktelen győzelemként beállítani.
Akárhogy nézzük, világpolitikai szinten nem mutat jól az, hogy egy magánhadsereg gondol egyet, otthagyja a harcmezőket és végigvonul az országon elpicsázva az összes ellene küldött erőt, befosatva Moszkvát.
2023. jún. 25. 13:26
9/21 anonim válasza:
5 DK-s
Mert?
2023. jún. 25. 13:27
10/21 anonim válasza:
6, 56-ban, 89-ben, 97-ben és 04-ben is elég egyértelmű jelét adta az ország, hogy hová szeretne tartozni és hová nem. Nem mi felejtettük el a történelmet és ezeket az évszámokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!