Mi a véleményetek az alábbi véleményről, amire Elon Musk úgy reagált hogy egyetért?
Figyelt kérdés
”egyre világosabbá válik, hogy az ukrán ellentámadás nem éri el az eredetileg kitűzött célok egyikét sem. ÉPPEN ELLENKEZŐLEG, VALÓSZÍNŰBB A PATTHELYZET, VAGY AKÁR AZ IS, HOGY OROSZORSZÁG MÉG TÖBB TERÜLETET FOGLAL EL ÉS MEGNYERI A HÁBORÚT”
2023. jún. 20. 14:33
1/9 anonim válasza:
Tóth Gabi és Matt Walsh reakcióját még megvárom. Akkor lesz biztos.
2/9 anonim válasza:
Elon Muskról köztudott, hogy nagy katonai stratéga :P
3/9 anonim válasza:
Az az egy biztos, hogy ezt a háborút már se az ukránok, se az oroszok nem fogják megnyerni. Győzni még győzhet valamelyik fél, de nyerni már nem fog.
4/9 anonim válasza:
Irtó cringe, hogy mennyire démonizálják Musk-ot a dollárbal médiában. Én a Telex-ről jó véleménnyel voltam egészen addig, amíg nem láttam mennyira alantas lejárató cikkeket kezdtek el írni róla.
Közben pont Musk az, aki a háború befejezését szorgalmazza már hónapok óta. Az idióta ukránokat is ellene hergelik, hogy húzzák csak minél hosszabbra a háborút, lehessen minél több fegyvert, tankot eladni.
5/9 MDaniel98 válasza:
Musk inkább foglalkozhatna azzal, hogy ne állítsa földbe a Twittert.
6/9 anonim válasza:
@5 Már eladta, egy Linda Yaccarino nevű figurának.
7/9 MDaniel98 válasza:
Ő csak vezérigazgató. A tulajdonjog még mindig Muské.
9/9 anonim válasza:
Hivatalosan a világ leggazdagabb embere, legalábbis jobb ha ti így tudjátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!