Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mégis mit képzel az USA, hogy...

Mégis mit képzel az USA, hogy bele akar szólni Kuba dolgaiba?

Figyelt kérdés

[link]

"Az Egyesült Államok Kubának is tudomására hozta aggályait Kína tevékenysége miatt a szigetországban."

Dehát miért akarnak ők beleszólni, hogy mi történik a szomszédjukban?

Kuba egy szuverén állam, miért ne pacsizhatna Kínával?

Miért ne telepíthetne Kína ilyen dolgokat az USA szomszédjába?

Vagy az ilyesmit csak az oroszoknak kellene szó nélkül eltűrniük a nyugatimádó lipsik szerint? :D

2023. jún. 13. 07:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
57%

1.

"Én nem láttam itt hirt arról, hogy Biden hirtelen rakétázná és inváziózná Kubát, de, hát biztos igazad lehet a kettős mércével kapcsolatban... bár az ártatlan áldozatok is ugyanigy éreznének."

Majd ha a kubában nyaraló vagy élő amerikai állampolgárokat elkezdenék gyilkolászni,ahogyan az oroszokkal tették az ukránoknál hidd el megtennék,ahogy számos más országgal is már meg is tették:

[link]

Vagy az oroszok is akkor telepithetnének újra atomot oda, mert ugye a nato is terjeszkedik az oroszok meg miért pofáznak bele?

3.

"Oroszország megtámad egy vele szomszédos országot? Konklúzió: nem szabad beleszólni, ez az ő kettejük ügye.2

Tehát nem szomszédos országot kell lerohanni és abban nincs semmi kivetnivaló szerinted,ahogy az usa is teszi?

4.

" remélem az ártatlan áldozatok is igy látják,"

Remélem az usa több milliós áldozatai örvendtek hogy kinyirták őket :)

11.

"Oroszországnak nem kell eltűrnie, hogy egy ellenséges nagyhatalom terjeszkedik a környezetében. A biztonsági aggályai érvényesek, szólítson fel és érvényesítse az érdekeit."

És ezt hogyan gondolod, hogy érvényesiteni tudta volna?

13.

Annyira gáz, ahogy próbálod igazolni és legitimizálni az usa népirtását !

14.

"Persze a ruszkik is mondhatnák azt nácizás helyett, hogy meg akarjuk akadályozni az USA terjeszkedését"

Megmondták már ezt !

2023. jún. 13. 09:54
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem, valójában annyi történt, hogy nyugtáztam a beismerésedet, hogy ez rinyálás az orosz agresszió miatt gyakorlatilag csak nyugati propaganda, és nincsenek mögötte valós, racionális érvek.

2023. jún. 13. 11:37
 23/33 anonim ***** válasza:

"Nem, valójában annyi történt, hogy nyugtáztam a beismerésedet, hogy ez rinyálás az orosz agresszió miatt gyakorlatilag csak nyugati propaganda, és nincsenek mögötte valós, racionális érvek."

Aham, csak én nem ezt mondtam, szóval marhaságot nyugtáztál.

2023. jún. 13. 11:42
 24/33 anonim ***** válasza:

@16

"Hát ez a mondat így konkrétan nem jelent semmit.

Csak random egymás mögé dobált szavak."

@14

"Annyira gáz, hogy szefós vagy, és nem érted, amit olvasol."

2023. jún. 13. 13:41
 25/33 A kérdező kommentje:

Ezt írtad, pöcök:

" A lényeg az, hogy ha valóban ellenezzük a háborút, akkor most nem a kettős mérce hangsúlyozása a helyes lépés. Szerintem Panama és Ukrajna egyáltalán nem ugyanaz, de még ha az is lenne, akkor sem helyes Ukrajna idején jönni Panamával, mert azzal éppen az agresszor érdekeit szolgáljuk, ha egy másik agresszort emlegetünk helyette."

Tehát csináljunk úgy, mintha a nyugat nem tenne ilyeneket, mert ez szolgálja a nyugati propaganda érdekeit.

2023. jún. 13. 13:42
 26/33 anonim ***** válasza:

"Tehát csináljunk úgy, mintha a nyugat nem tenne ilyeneket, mert ez szolgálja a nyugati propaganda érdekeit."

Klasszikus szalmabáb-érvelés. Nem mondtam semmi ilyesmit.

Én két dolgot mondtam:

1: szerintem Panama és Ukrajna nem teljesen ugyanaz.

2: amikor agresszió történik, az agresszort bíráljuk.

2023. jún. 13. 13:50
 27/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, az a legnagyobb probléma az érveléseddel, meg a fenti regényiróval is, hogy TI IS A NYUGAT vagytok jelen pillanatban és része vagytok annak a tömbnek, amit NYUGATnak hivtok, akármennyire is véditek az agresszort.
2023. jún. 13. 13:54
 28/33 A kérdező kommentje:

Egyébként meg az USA latin-amerikai ténykedése kvára ugyanaz, mint amit most a ruszkik csinálnak Ukrajnában.

Csak akkor fordított volt a felállás.

A ruszkik kavartak ott, próbálták oda kiterjeszteni a befolyásukat, és az USA volt az, aki ezt próbálta megakadályozni országok lerohanásával, puccsokkal, stb.

Semmivel sem jobb, semmivel nem rosszabb, amit csináltak.

Csak vegyük Pinochet-et, akit az USA segített hatalomba.

A regnálása alatt megöltek 3 000 ellenzékit, több, mint 30 000 embert pedig börtönökben kínoztak meg és elűztek az országból.

De mondom, megértem, te nyugat-rajongó vagy. És muszáj valamiféle morális igazolást keresned ehhez.

De ettől még nem lesz igazad.

2023. jún. 13. 13:54
 29/33 anonim ***** válasza:
16%

27.

Soha nem volt igazi nyugat az országunk!

2023. jún. 13. 13:58
 30/33 anonim ***** válasza:
42%

Húzd ki a fejed a seggedből, és fogd fel végre, amit mondok. Nem az USA álláspontját védem, hanem azt szeretném elkerülni, hogy az USA-ra hivatkozva Oroszország felelősségét csökkentsük.

De mindegy, fel sem fogod, amit mondok, te a nagy felső 5%-ba tartozó intelligencia élharcosa. Szánalom...

2023. jún. 13. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!