Oroszország azért robbantgatja fel a gátakat, mert másképp képtelen a védekezésre?
"Akkor is, ha Fehéroroszország provokált volna."
kérdező, Ukrajna provokált, nagytesóval a háta mögött nagy szája volt.
A 21-esnek van igaza.
"Ti viszont teljesen elvakultak vagytok ebben a témában." te nem? A kérdésed nem ezt mutatja, jó hogy te mindent is tudsz kétszer.
#21: A jelenlegi kormányt a nép választotta. A Janukovics-féle kormány ellen ugyancsak a nép lázadt fel, mert nem azt tették, amire felhatalmazást kaptak (lásd EU társulási szerződés szabotálása).
Az egyébként miért nem zavart, amikor Ukrajna orosz bábállam volt?
#22: Tudtam, hogy ezzel jöttök, hogy Ukrajna provokált, épp ezért mondtam, hogy akkor is a támadó felet ítélem el, ha a védekező provokál (a példában Fehéroroszország esetleges megtámadását írtam Ukrajna által). Én nem gondolom, hogy bármilyen provokációra megfelelő lépés a támadás. Ez számomra elfogadhatatlan, teljesen mindegy, hogy ki, miért, milyen célból és kit támad. Nektek háborúpártiaknak persze ez nem számít.
#24 A nép választotta két USA-barát jelölt közül, mivel csak olyanok indulhattak. A Janukovics-kormány - amely Ukrajna máig utolsó legitim kormánya - ellen szimpla tüntetések zajlottak, amíg a CIA be nem avatkozott.
Ukrajna soha nem volt orosz bábállam.
#27 Ukrajnában 2014 előtt lehetett oroszbarát és USA-barát jelöltekre is szavazni. Az emberek választhattak volna USA-barát elnököt is, de nem tették.
A háborút te pártolod, hiszen ellenzed a befejezésére irányuló orosz beavatkozást, illetve támogatod a háború elhúzódását - és így még több áldozatot - eredményező fegyverszállításokat.
#28: "A háborút te pártolod, hiszen ellenzed a befejezésére irányuló orosz beavatkozást"
Te hallod magad? 😂 Az orosz beavatkozás maga a háború. Ha te ezt pártolod, akkor a háborút pártolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!