Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország azért robbantgatja...

Oroszország azért robbantgatja fel a gátakat, mert másképp képtelen a védekezésre?

Figyelt kérdés
Mintha egyre kétségbeesettebbek lennének.

2023. jún. 12. 13:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
13%
Nem Oroszország kezdte a háborút, hanem az imádott Amerikád 2014-ben, a demokratikusan választott kormány elmozdításával és Ukrajna bábállammá tételével. Oroszország csak beavatkozott az azóta tartó háborúba. Így minden bizonnyal hamarabb lesz béke Ukrajnában, mint egyébként lenne.
2023. jún. 12. 19:30
 22/67 anonim ***** válasza:
34%
Elég nagy trógernek kell lenni, aki az oroszok pártjára áll, de a szavazatok meg a kommentek alapján vannak jó páran, gratulálok hozzá :D
2023. jún. 12. 19:33
 23/67 anonim ***** válasza:
16%

"Akkor is, ha Fehéroroszország provokált volna."

kérdező, Ukrajna provokált, nagytesóval a háta mögött nagy szája volt.

A 21-esnek van igaza.

"Ti viszont teljesen elvakultak vagytok ebben a témában." te nem? A kérdésed nem ezt mutatja, jó hogy te mindent is tudsz kétszer.

2023. jún. 12. 19:42
 24/67 A kérdező kommentje:

#21: A jelenlegi kormányt a nép választotta. A Janukovics-féle kormány ellen ugyancsak a nép lázadt fel, mert nem azt tették, amire felhatalmazást kaptak (lásd EU társulási szerződés szabotálása).

Az egyébként miért nem zavart, amikor Ukrajna orosz bábállam volt?

#22: Tudtam, hogy ezzel jöttök, hogy Ukrajna provokált, épp ezért mondtam, hogy akkor is a támadó felet ítélem el, ha a védekező provokál (a példában Fehéroroszország esetleges megtámadását írtam Ukrajna által). Én nem gondolom, hogy bármilyen provokációra megfelelő lépés a támadás. Ez számomra elfogadhatatlan, teljesen mindegy, hogy ki, miért, milyen célból és kit támad. Nektek háborúpártiaknak persze ez nem számít.

2023. jún. 12. 19:50
 25/67 anonim ***** válasza:
16%

#24 A nép választotta két USA-barát jelölt közül, mivel csak olyanok indulhattak. A Janukovics-kormány - amely Ukrajna máig utolsó legitim kormánya - ellen szimpla tüntetések zajlottak, amíg a CIA be nem avatkozott.

Ukrajna soha nem volt orosz bábállam.

2023. jún. 12. 19:54
 26/67 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, Te nem találod furának hogy mindig akkor történik ilyesmi amikor valamelyik angol vagy amerikai vezető Kijevbe látogat? Pl tavaly márciusban bucha, most a gát.
2023. jún. 12. 19:58
 27/67 A kérdező kommentje:
#25: Jah persze nem voltak orosz bábállam, csak épp kötelező volt az orosz érdekek mentén működniük, mert ha nem, akkor jöttek a fenyegetések. Értem, hogy te a háborút pártolod, én nem. Az ukránok akarata elég világos, nem kérnek az oroszokból. Nem csak a kormányuk nem kér, de az emberek sem. Ha nálunk mondjuk erőszakkal elmozdítják anno a Gyurcsány kormányt, akkor te jogosnak tartanád, hogy ezért cserébe mondjuk Románia megtámadjon minket? Mi köze más országoknak ehhez? Oroszországnak nem tetszett az új kormány, oké, joga van hozzá, de ahhoz nem, hogy emiatt támadjon.
2023. jún. 12. 20:06
 28/67 anonim ***** válasza:
29%

#27 Ukrajnában 2014 előtt lehetett oroszbarát és USA-barát jelöltekre is szavazni. Az emberek választhattak volna USA-barát elnököt is, de nem tették.

A háborút te pártolod, hiszen ellenzed a befejezésére irányuló orosz beavatkozást, illetve támogatod a háború elhúzódását - és így még több áldozatot - eredményező fegyverszállításokat.

2023. jún. 12. 20:09
 29/67 A kérdező kommentje:

#28: "A háborút te pártolod, hiszen ellenzed a befejezésére irányuló orosz beavatkozást"

Te hallod magad? 😂 Az orosz beavatkozás maga a háború. Ha te ezt pártolod, akkor a háborút pártolod.

2023. jún. 12. 20:11
 30/67 anonim ***** válasza:
29%
Az, hogy nem tudtad, hogy Ukrajnában 2014 óta háború van, tájékozatlanság. Az, hogy én ezt már megírtam neked, és te ennek ellenére nem fogod fel, na az már gyengeelméjűség.
2023. jún. 12. 20:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!