Oroszország azért robbantgatja fel a gátakat, mert másképp képtelen a védekezésre?
Figyelt kérdés
Mintha egyre kétségbeesettebbek lennének.2023. jún. 12. 13:25
1/67 anonim válasza:
Ősszel megkapták a kritikát, hogy vajon miért nem használták ki a környezetet és annak formálását, pl pont a gátak felrobbantásával. Hiszen az ukránok is megcsinálták kicsibe. A most felrobbant gátat rakétázták, megnézvén néhány rakéta mit tesz. A terv az volt, hogy amikor jönnek a ruszkik, szépen lerombolják a gátat, ezzel pedig megállítják az ellenség előnyomulását.
Ugyan ezt csinálja az orosz fél, csak most fordítva. Ilyen a háború.
2/67 anonim válasza:
Már Putyin is látja hogy ez a háború öngól volt, s lassan átterjedhet Oroszország területére is. Próbálnak mindent elkövetni, majd kiderül mi lesz belőle.
3/67 anonim válasza:
Azt tudom elmondani, amit elemzőktől hallottam: többen mondták azt, hogy ez egy elég kétségbeesett lépésnek tűnik, mert rövid távon előnyhöz juttatja az oroszokat azzal, hogy járhatatlanná teszi azt a frontszakaszt, középtávon viszont éppen a Krím vízellátottságát sodorták ezzel veszélybe, illetve a saját magukhoz csatolt területeken okozott nagyobb kárt az áradás.
4/67 anonim válasza:
Középtávon a Krím vízellátottságát sodorták veszélybe? 2014 óta nem érkezik onnan víz a Krímre, mióta az ukránok elzárták a csatornát.
5/67 anonim válasza:
Ki miért robbantotta fel, nem tudom.
6/67 anonim válasza:
A gátakat a hoholok robbantják fel, de az ok stimmel.
7/67 anonim válasza:
Milyen gátakat?Az ukránok robbantottak egyet pár napja.
10/67 meszike91 válasza:
nem ,máshogy is képesek, ez csak plusz segítség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!