Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyire követitek még a háborút?

Mennyire követitek még a háborút?

Figyelt kérdés
Napokban volt, hogy talán valami politikus - igen, én se követem már igazán ezt az egészet - panaszkodott, hogy az embereket nem érdekli már a háború, mert, hogy nem tüntetnek, meg nem tesznek ellene semmit. Ebből fakadt a kérdés, kit mennyire foglalkoztat még?
2023. jún. 8. 22:01
A kérdező szavazást indított:
Minden hírt elolvasok, követem amennyire lehet.
A nagyobb eseményekről tájékozódom.
Ha véletlen jön róla szembe hír és érdekesnek néz ki megnézem.
Egyáltalán nem foglalkoztat már.
27 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Eddig sem foglalkoztatott, a legkisebb gondom is nagyobb volt.
2023. jún. 8. 22:06
 2/7 felkelhetetle ***** válasza:
93%

Az ember mindenhez hozzá tudd szokni, itt is kb hasonló a helyzet mint a Covidnál, az elejében kb mindenkit nagyon foglalkoztatott, aztán már legyintettek az egészre.

Az elején csak megbizonyosodik az ember, hogy az adott veszély közvetlenül érinti-e, ha nem, akkor egy idő után olyan közömbös lesz, mint egy levegővétel.

2023. jún. 8. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

A katonai részét követem. Történéseket, csatákat, vidókat, stb..

A politikát és a pofázást hanyagolom.

2023. jún. 8. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Semennyire, mert már minkdét oldalról voltak kamu hírek bőven, úgyhogy már az igaziak sem érdekelnek, magasról teszek a háborúra. Úgysem tudjuk meg, hogy mi folyik ott valójában, ha nem vagyunk az események közelében, a híroldalak is a saját harcukat vívják a kattintásokért.
2023. jún. 8. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Ilyeneket nézek. Ti?

[link]

2023. jún. 8. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Én jobban elfoglalom magam a napi teendőkkel.
2023. jún. 8. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
70%
2022. 02. 24. óta igyekszem az Index napi élő hírfolyamát ha nem is óránként frissítgetni de a nap végén elolvasom az aznapi összefoglalót, na meg a szokásos origo piros betűs rendkívüli fejléceit. Olyannyira követem hogy már kb az összes ukrán megye, nagyváros, kisváros meg jónéhány falu nevét kívülről fújom, vaktérképen betudnám jelölgetni. Számomra ennyi “előnye, haszna” lett hogy megismertem az országot. Előtte azt se tudtam mi az a Donbass és hol van stb..
2023. jún. 9. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!