Az hogy lehet, hogy az USA lakossága 12%-ban fekete, még a börtönben nyaralók aránya 35%-ban azok?
1
Elkég finoman fogalmaztál, félsz?
Inkább genetikai okai vannak!
3
Nem irtam feketékről egy szot se!
1.
Igen, mivel az emlitett kisebbségi népcsoport intelligencia szintje tudományos vizsgálatokkal alátámasztva küldöm is nem annyira magas:
"A különböző roma csoportokról sok részletet kihagytam, de érdemes összefoglalni a termékenységről szóló fejezetet. Cvorovic borzalmas adatokat közöl a gyermekhalandóságról"
" Minél alacsonyabb az intelligencia, annál nagyobb a gyerekek száma r= ,509. A romákon belül dysgenikus tendenciák igazolódnak, minél alacsonyabb az intelligencia, annál magasabb az unokák száma r=.25 7 vs 2,0), és még inkább az unokák tekintetében (3,16 vs 0,63) a szülőképes kor végén lévők esetében, bár ezt a lehetőséget, amennyire én láttam, közvetlenül nem tárgyalják. "
Tényeket irtam
7
Itt a gykn minden tudományosabb,mint amit te irkálsz link nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!