Meddig támogatod azt a gondolatot, hogy Ukrajna megvédje magát?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kideríteni, hogy ki hol húzná meg a határt, meddig érdemes folytatni a ukránoknak a háborút?2023. máj. 30. 11:58
41/47 Jeffrey Spender válasza:
Akik külföldön vannak, azok asszimilálódnak, és belőlük magyarok, szlovákok, németek, angolok, és hasonlók lesznek.
Évtizedekig nem tarthat el a háború, mert már most nincs kiket besorozniuk, mint azokat, akik korábban egészségügyileg teljesen alkalmatlanok voltak.
42/47 anonim válasza:
"7
Ha jól értem hogy ha az Ukrán vezetés úgy dönt, hogy iskolás gyerekeknek is részt kell venni a háborúba, akkor továbbra is támogatod."
Volt már ilyen. Vetettek be 14 éves gyereket. Meg is halt.
43/47 anonim válasza:
"#22 - persze, 3 nap alatt elfoglalják Kijevet ugye?"
Nem kéne nekik három nap, ha el akarnák foglalni. Bár szerintem ezt te is tudod.
44/47 anonim válasza:
"Nem kéne nekik három nap, ha el akarnák foglalni. Bár szerintem ezt te is tudod." - jaja mégsem tudták tavaly elfoglalni hiába rontottak rá 2 oldalról és vonultak utána vissza a "jószándék jeleként". Igaz vesztettek 10 ezer katonát közben mellesleg az egyik legjobb légidesszant hadosztály nagyja ottmaradt, de ők nem akarták elfoglalni Kijevet de ha akarnák menne nekik. LOL
45/47 Jeffrey Spender válasza:
Ukrajnában a 18 évesek, és a nők besorozása a nagy kérdés.
46/47 A kérdező kommentje:
Az a szörnyű, hogy még ezt is támogatnák itt azok akik valami kifacsart gondolatmenet szerint Ukrajna mellett állnak...
dec. 20. 13:40
47/47 Jeffrey Spender válasza:
Ilyen szintű hozzáállás a sztálinizmusban, meg a hitleri Németországban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!