Ha Ukrajna a NATO-ra vagy ránk támadna. Meg tudna a NATO védeni?
Most hosszú távon gondolkozok. Az afgánok, tálibok is az USA képezte ki az oroszok ellen aztán felrobbantották az iker tornyokat (lásd 9/11). Mi van ha Zelenszkíj meggyengül, jönnek a vereségek és elvágják a torkát. Jön egy olyan klikk, akik különállóak. Nem fogadják majd el a nyugati érdekeket, főleg, hogy úgysem fogjuk tudni felépíteni a szétbombázott országuk. Ez elégedetlenséget generál és lehet ellenünk fordulnak
Az ukránok most nagyon erősek ; ott vannak a fejlett NATO fegyverek, lőszerek, tanultak a haditechnikai kivitelezésből, a taktikák terén is toppon vannak, be van gyakorolva minden harcmodór. Onnan jönnek a tűz közelből. Könnyen lerohannák a NATO országok. A környező NATO országokban sok pénz van. Itt is hazánkban. Rengeteg panel, lakás ahol ellakhatnának, de lengyelben is pl.
Vajon a NATO meg tudná védeni magát vagy Magyarországot az Ukránoktól így is?
Nem akarna...
A béke nem az érdekük...
A pénz a háborúban van!
igen, meg tudna védeni
ha inkább az a kérdés hogy meg akar-e, hááát...
én ezt a felfegyverzés narratívát se értem, egyszer azt mondják hogy állig fel vannak fegyverezve, máskor meg hogy amiket kapnak fegyverek az kevés, ráadásul rosszak is meg pótalkatrésznek jók, meg feketepiacon landol.
irtó kevés eséllyel, én azt se zárom ki a pakliból hogy idő után rájönnek hogy kihasználta őket az eu és összefognak az oroszokkal és ellenséges viszony lesz európával.
A NATO ellen Kínának, vagy Oroszországnak sem lenne esélye. Ukrajna nem tényező. Ráadásul Ukrajna, mint szuverén ország jelenleg nem működik. Mi tartjuk el Ukrajnát, szó szerint te és én fizeted a nyugdijt, a fizetésüket. Mi tankoljuk a tankjaikat a szlovákokkal és mi tartjuk el az államcsődben lévő országot. A lőszert tőlünk kapják, a fegyvereket is, és ezeket az EU javítja, és tartja karban főként Lengyelországban. Lőszerből felesleges amúgy sincs, mindent ellőnek. A haditerveket az amerikai szakemberek dolgozzák ki. Ukrajna lakossága 43 millió volt, ma 25 millió. Az elvesztett lakosság jelentős része nálunk (EU) lakik és ingyen vehetik igénybe az európai szociális védőhálót. Olyan mértékben nagy pénzzel tartoznak nekünk, hogy évtizedek alatt sem józanodnak ki. Az újjápítést ami több évtized lesz, biztos, hogy mi finanszírozzuk. Ennek egy része adomány lesz, másik része kölcsön.
Nincs miről beszélni. Ukrajna borzasztóan kiszolgáltatott a nyugatnak. MInt egy inkubátorban tartott csecsemő. És a háború utáni brutális demográfiai, anyagi helyzet miatt mozdulni sem lesz képes egyedül. Ukrajna emiatt fenyegetést nem jelent, nem tud jelenteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!