Meddig támogatod azt a gondolatot, hogy Ukrajna megvédje magát?
Annyiban hibáztam, hogy nem tettem bele olyan opciót hogy már most túl sok az áldozat és akár területek feladásáért cserébe el kellene fogadni a béketervet.
De úgy látom ezt nem hiányolta senki sem :D
Idáig szinte mindenki Ukrajna teljes kipusztulását szeretné, ami meglepett.
Vagy azért mert sokan utálják az ukránokat, vagy azért hogy dicső halált halva az utolsó pillanatig küzdjenek az orosz megszállás ellen.
Kezdem érteni hogy miért nincs a békére való törekvés, hiszen így vagy úgy a célok egybe vágnak.
"Annyiban hibáztam, hogy nem tettem bele olyan opciót hogy már most túl sok az áldozat és akár területek feladásáért cserébe el kellene fogadni a béketervet."
ukrán áldozatból sosem elég.
A támogatásod és a véleményed valóban nem befolyásolja a háború menetét, de attól még lehet véleményed és meg is oszthatod velünk :)
Igen az oroszok zsoldos hadsereget használnak, mivel a saját hadseregük ütőképességét szeretnék megőrizni.
Viszont Ukrajnába csak önkétes alapon lehet menni harcolni, és azt látni hogy hiába a magas fizetés csak kalandorok és szerencsevadászok mennek oda kis létszámba. Az orosz zsoldos hadsereg most szorította ki az ukránokat Bahmutból és hatalmas veszteséget szenvedett az ukrán hadsereg. Csak az utolsó napokba 30 ezer ukrán katona veszítette az életét. A teljes veszteség ennek többszöröse. Ne felejtsük el, hogy miután ennyi emberrel végzett a wagner, utána adta át az orosz hadseregnek a terület felügyelését. Ez egy pihent haderő, könnyedén megvédik az elfoglalt területeket.
A szakértők most azon vitatkoznak, hogy Ukrajnának maradt-e egyáltalán ütőképes serege vagy csak blöffölnek, mivel senki nem látta műhold felvételek alapján. Már 2 hónapja mondják, hogy lesz ellentámadás és mindig tolják és tolják az időpontot és időt húznak valamiért.
Mostanra egyre több szakértő tért át arra az álláspontra, hogy Ukrajnának már csak kisebb támadásokra maradt ereje, és dezinformációval megpróbálják annyira széthúzni az orosz haderőt, hogy valahol tudjanak elérni egy kisebb sikert.
Az utolsó mondatodra reagálnék még...Oroszországnak a létszámfölénye miatt jóval több toborozható hadereje van, ezek a tények, nem hitbeli kérdés.
Azért ne túlozzunk már, hogy CSAK selejtes fegyvereket kaptak. Ömlik oda a haditechnika és biztos van olyan ami már kevésbé használható, de a fegyverek többsége jól működik, hiszen ezekkel értek el sikereket.
A háború 1 éve és 4 hónapja tart, messze nem 2 éve.
Tavaly februárba katonai puccsra készültek, ami nem sikerült.
A katonai puccs 2 hét alatt sikerülhetett volna.
Most a cél az ukrán haderő felmorzsolása, megsemmisítése. Ez egy hosszadalmas feladat és ha lassan is halad előre.
Abba meg ne legyél biztos, hogy nagy ellenállás lenne egy katonai mozgósítás esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!