Mi történt volna ha Adolf Hitlernek sikerül a meserterve, lecsökkenti a zsidó cigány szláv populációt és sikerül felépítenie a harmadik birodalmat? Jobb vagy rosszabb hely lenne a világ?
És nyilván csak ez a két véglet létezik....
Anyám...
Nem, messze nem csak ez a két véglet létezik.
Hogy te csak ezt a kettőt ismered, az egy másik dolog, de azzal meg nem kéne büszkélkedned.
Attól még, hogy letagadod a problémát, az továbbra is létezni fog.
A kártékony, romboló emberek megállítása a normális többség érdeke. Pont.
Most sem eldöntöttem, hanem megállapítottan.
Te hogy neveznéd azt a helyzetet, ha a másik félnek tulajdonítasz olyat, ami el se hangzott majd ebből egy téves kövezkeztetésre jutva ítélkezel?
Látod, erről beszélek: fel se fogtad mit mondok.
Arrók beszéltem, cinikusan utalva a kommentedre, hogy nyilván neked csak az a két véglet létezik, miszerint vagy kiirtunk mindenkit, akit valakik rossznak gondolnak valami akakján, vagy ráhagyjuk a kártékony emberekre a rombolást. Dd kétehnek ám köztes megoldások is.
Ebből te levontad életed kövezkeztetését, miszerint én a kártékony embereket támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!