Radioaktív felhő sodródik felénk? Jódot ajánlott most szedni?
Itt meg tudod nézni a radiológiai mérőpontok méréseit:
A szovjet mindtájú orosz propaganda az tök vicces, Peszkov bedobta ezt a baromságot amivel nagyot tud mondani, de szerintem nekik fogalmuk sincs arról, hogy ezt az EUban mindenki a telefonjáról tudja ellenőrizni :D
Az pedig szánalmas, hogy a kormányközeli magyar hírportálok szó nélkül átveszik és egyik sem egészíti ki saját véleménnyel/cáfolattal mikor ez egy nyilvánvaló hazugság, egy ordas nagy kamu.
Szerintem ezeket a lapokat nyugodtan fel lehetne jelenteni rémhírterjesztésért :D
"Úgy tudom az index balos?"
Felvásárolta lölö, és felmondott minden újságíró mert nem hajlandóak a fidesz propagandát ctrl+c ctrl+v vel másolni a rogán féle propaganda minisztériumból és megalapítottá a telexet megőrizzék függetlenségüket.
Nagyon le vagy maradva :)
Ne haragudjatok,de Én valahogy szegenyített uránt se szeretnék belélegezni, nem ti ti hogy vagytok vele!
"Bár csak 60 százalékban olyan radioaktív, mint a természetes urán, a szegényített urán még mindig kémiailag és radiológiailag mérgező.”
A cikkben elismerik azt is viszont, hogy sajnos az epidemiológusok számára sokszor nehéz megállapítani, hogy van-e egyértelmű kapcsolat a szegényített urán expozíció és a helyi lakosságot sújtó egészségügyi következmények között."
Hát aki szeretne 60%-os sugárzást az zabálja csak!
Hát aki szeretne 60%-os sugárzást az zabálja csak!"
A tescoban most akciós, vettem 3 kilót. Megvan a vacsora.
18.
Ha már ennyire értesz a témához,meg tudod mondani,hogy hány kilobequerel sugárzása van ,mi a 100% és mi a 60%!?!
19-es: persze. A szegényített urán sugárzása 15Bq/mg, a természetes uránium-238-é pedig 25Bq/mg.
Összehasonlításképpen az atomfegyverek hasadóanyagaként használt plutónium-239 sugárzása 2 300 000Bq/mg, míg az atomerőművekben használt uránium-235-é 80 000Bq/mg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!