Radioaktív felhő sodródik felénk? Jódot ajánlott most szedni?
1. a szegényített urániumlövedékből nem lesz radioaktív felhő.
2. az origot ne linkeld forrásként, mert hülyének fognak nézni.
3. az indexet már rég megvette a ner, azért lett a telex.
Baromság. Nem kicsit, nagyon. A szegényített urán pont annyira veszélyes, mint bármely más nehéz fém. pl ólom, volfrám stb.
Ez egy újabb szlávölő vírus szintű hülyeség az oroszoktól. Komolyan, ezek még a fáradságot se veszik, hogy kicsit is komolyan vehető álhíreket találjanak ki.
Hihihuhuhihi,... XDxdXD
:)
Részlet a "cikkből", az USA II.v. háborúban:
"„Nem kértek bocsánatot! És nem fognak bocsánatot kérni azért, amit tettek. Folyamatosan agymosást végeznek a japánokon, hogy elhitessék velük, hogy a Szovjetunió volt az, aki atomfegyvereket vetett be ellenük, nem pedig az Egyesült Államok. Erről szól az amerikai segély és a demokrácia!" – hangoztatta Patrusev."
"hír"!Értitek! :)
"HÍR"
Ennyi baromságot hogy lehet 1 cikkben leírni?
Mind1, a lényeg hogy a nyugat miatt elpusztultok, de nem kell annyira rettegni mert orbán felrepül az égbe és visszafújja a lipsi felhőt ukrajnába.
Köszi! Legyen így. Azért én ha felugró hírekbe olvasok valamit függetlenül attól hol olvasom megijedek. Ráadásul ezt most az msn,index-en olvastam először és keresőbe rákeresve jött fel az origo is. Úgy tudom az index balos?
Azért jódot ajánlott szedni most?
Az index balos? :)
El vagy kicsit tévedve egy neres sz.r évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!