Külpolitikailag kevésbé járatos magyarok egyszerűen és simán benyelik az orosz dezinformációs hadviselés álhíreit?
Biolaborokról, a Biden földjeiről Ukrajnában, arról hogy Nato megígérte hogy nem lesz bővítés, hogy annyi fasiszta van ukránoknál, magyar kitettségről oroszok felé, orosz gázellátás hirtelen átállásáról Ázsiába, az olcsó orosz gáz mitoszáról a cseppfolyós gázhoz képest.
Itt egy előadás ahol elég jól USA-ra és ukránokra is ráhúzza a vizes lepedőt de az orosz hazugságokat is helyre teszi.
https://www.youtube.com/watch?v=F7UbJ4eIM-U
Nem,mert az orosz a valóságot irja.
De a nyugati hulladékot be szokták!
Hogy ásóval mennek és elfogyott a rakétája a halálos beteg Putyinnak éshogy a szankciók működnek e?
Be hát!!Simán benyelik a legostobabb dezinformációkat!!
Simán benyelem a nyugati pénzoligarhák dezinformációs hadviselését is.
Pl. a "104-es szoba" sorozat 2.évad 3.részének a demokrácia deffinicióját is elhittem.
Nyem érted a gyemokráviát, nyem érted a gyemokráciát...
"Nem,mert az orosz a valóságot irja."
Ez az év vicce volt, jót röhögtem
Igen, én azt látom az ilyen ismerőseimen, hogy nagyon jóhiszeműek Putyinnal, mindent elhisznek neki és a propagandistáinak. Hinni akarnak neki, most ő az új remény számukra.
Semmit nem tudnak a Kreml dezinformációs módszereiről, vagy ha tudnak is, szívesen beülnek a Kreml által kínált moziba, ahol kapnak egy alternatív valóságot biolaborrol, népirtásról, integető bucsai halottakról, stb stb.
8.
Azért az ukrán-nyugat fakenews se semmi! Putyin még él?
Csak mert szerintetek már nem!
Viszont nem tudom egy halott higyan tudna dezinformálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!