Az oroszok miért ellenségesek Magyarországgal szemben már évszázadok óta?
Figyelt kérdés
2023. máj. 13. 22:56
1/63 anonim válasza:
Hol olvastad, hogy orosz édestestvéreink ellenségesek ?
Fideszes édestestvéreink ellenségesek az európai és amerikai édestestvéreinkkel, csakis azért mert nyugaton jelenleg a demokata édestestvéreink vezetik az országot republikánus/konzervatív édestestvéreink helyett.
2/63 anonim válasza:
Az oroszok mindenkivel ellenségesek.
4/63 A kérdező kommentje:
#3: Nem, az oroszok sokkal régebb óta ellenségesek velünk és sokkal szörnyűbb dolgokat tettek az őseinkkel, mint az ukránok.
2023. máj. 13. 23:12
5/63 anonim válasza:
4
NEM KELLENE minden PROPAGANDÁT BENYELNED AMIT NYUGAT AD
6/63 anonim válasza:
Nemtudom, de én se szeretem a ruszkikat.
Egyébként egy pöcs kis nemzetnek tartanak minket, tulajdonképpen a cigányokkal azonosítva a magyarokat
7/63 A kérdező kommentje:
#5: Nekem ezt a nagyszüleim mesélték, hogy mit műveltek, illetve nekik is az ő szüleik és nagyszüleik, hogy azelőtt is mik voltak.
2023. máj. 13. 23:28
8/63 anonim válasza:
Még szerencse, hogy az ukrán baráti, kedves hangvételű nép Magyarországgal szemben! Ó, várjunk csak.....
9/63 Jeffrey Spender válasza:
Évszázadok óta ? Hány évszázadra visszamenőleg van mégis az orosz - magyar ellenségeskedés ?
10/63 A kérdező kommentje:
#9: A kérdés az oroszokról szólt, nem az ukránokról.
2023. máj. 13. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!