Az igaz, hogy a lengyelek és a románok egyre közelibb kapcsolatokat ápolnak egymással és kezdik gáznak érezni Magyarországot?
Figyelt kérdés
Véget ért a régi magyar-lengyel barátság.2023. máj. 12. 02:26
31/36 anonim válasza:
Jah, vagy az Origo esetleg a Magyar Nemzet 😂😂😂
32/36 anonim válasza:
A telex a legliberálisabb, legkormányellenesebb lap ,tehát emiatt szeretnek hazudozni, de min. túlozni, mindenki csak saját felelősségre olvassa..😁
33/36 anonim válasza:
#30/32 Amikor valaki a kritikát nem bírja elviselni és emiatt kitalált, jelentéssel nem bíró jelzőkkel illeti a megfogalmazóját (liberó stb) az csak a saját gyengeségét mutatja 😁
34/36 anonim válasza:
33-as, sajnos már nagyon sokszor bebizonyosodott a telex cikkeivel kapcsolatban, hogy ferdítések, vagy túlzások vannak a firkálmányikban.Szoktam olvasni a telex-et erdekességképpen, igaz én jobboldali beállítottságú vagyok és később szinte mindig kiderült, hogy nem teljesen úgy van az a valóságban, ahogy ők megírják.
35/36 anonim válasza:
a telexnek az értelmezéssel is meggyűlt a baja a múltkor. aki csak ilyeneket olvas és semmi mást nem olvas el, annak annyit is ér a véleménye.
36/36 anonim válasza:
Jaa mint a lombkorona sétány balhé.Azt is a kormány ellen fordította, pedig kiderült, a polgármester magánszemélyként pályazta meg az eu tól még 2018ban.Aztán mire megkapta 2021 lett es az erdő addigra mar ki lett vágva frissítés céljából, de most újra lesz telepítve Filemon szerint.A telex viszont úgy hozta le, hogy ez is fidesz mutyi(pedig magánszemélyi pályázat volt)es kamu ,mert nincs is sehol erdő,így csak a pènzharacsolasról szólt az egész, szerintük.Közben meg teljesen ingyenes lesz az egész, teljesen nonprofit beruházás volt egy fideszes polgármester magán akciója.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!