Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A baloldaliak és a jobboldalia...

A baloldaliak és a jobboldaliak miért mindig csak az ellenkező oldal hibáit látják és a sajátjaikat meg soha?

Figyelt kérdés

Pl. ott van ez a gender vagy nem dolog. Trump most bedobott vele egy gumicsontot, mert a jobbosok imádnak ezen dúlni-fúlni.

Ugyanakkor a baloldal hibája is, hogy ez egyáltalán politikai téma lett. Ahogy az is, hogy az emberek szeretik védve érezni a semmit sem érő nemi identitásukat.

ma 14:31
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Ez hagyján, de most kijött az is, hogy mindkét oldalt csak addig zavarják a pedofilok, amíg a másik csinálja. Eddig a balosok akarták a pedofíliát legalizálná, de a Fidesz se semmi.
ma 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kormánypárti és az én hibámnak is gondolom azt, ami az országban történik. Nem csak a kormányt hibáztatom, hanem az egész országot, amiért hagyjuk ezt a rombolást a kormánynak.
ma 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:
8%

Csak azt felejted el, hogy melyik elnök volt hivatalban a woke első nagy robbanása idején. Segítek: donald trump.

Mi van akkor, ha ez az egész téboly az önkényuralmi rendszerek sajátja és csak a morálisan és intellektuálisan alja embereket célozza?

ma 15:01
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerintem picivel előtte, már az Ébredő erő környékén jelen volt. PC igazgató is Trump előtt jelent meg a South parkban.

Tehát akkor már jelen kellett lennie, különben nem parodizálták volna ki. De aztán hamar megjelent Trump is, inkább őt is a woke termékének mondanám, hiszen azokat képviselte, akik ezt utálják. Legyen a woke bármi is.

ma 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:

igen

3: a 4-nek igaza van.

ma 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
21%

“Eddig a balosok akarták a pedofíliát legalizálná”:

Jobboldal: Titokban pedofil valaki, de szemet hunyok felette, mert bűnöző vagyok, a pozitív ideológiát csak arra használom, hogy pénzt és hatalmat szerezzek vele, kihasználva közben hogy nincsen rendes jobboldali párt.

Baloldal: A pedofílíával nem értek egyet, kivéve ha nőnek öltözött homoszexuális férfiak csinálják, mert az ideológiám szerint az ilyen embereket istenként kell tisztelni és körbe kell vinni őket a városban is, mintha egy Mária menet lenne.

A kettő között azért van különbség..

ma 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!