Előfordulhat, hogy kizárnak a NATO-ból és Ukrajnának
ajánlanak fel minket a nyugat?
Figyelt kérdés
Fájdalomdíjként. Tudják, hogy nagyon utálnak minket. Többször megfenyegetett minket Ukrajna, hogy a "balatonig megy", meg "ha nem lennénk NATO tagok, akkor megszállnának". Na most érik, hogy kizárnak [link]
És így már Ukrajna mint NATO tag simán bevesz minket. Ha védekezünk, akkor pedig a többi NATO ország őket védi meg. [link]
Úgy látszik mégis jó, hogy Orbán Viktor fejleszti a hadsereget és honvédelmet oktat majd a diákoknak? Fel kell készülni?
Igen persze, ez így pont teljesen realisztikus. Kitesznek a NATOból aztán Ukszarjna lerohan minket. Tudtommal ha megtámadnak minket ugyanúgy megsértik a területi integritásunkat amit az ENSZ véd, mit Oroszország ukrajnáét. Tehát abban a pillanatban elbúcsúzhatnak a fegyverektől meg kb minden nyugati segítségtől. Lehet, hogy Zelenszkij egy bohóc, de azért ennyire ő sem ostoba.
2023. máj. 12. 19:53
12/29 anonim válasza:
11
" Lehet, hogy Zelenszkij egy bohóc, de azért ennyire ő sem ostoba."
Szerintem még ostobább !
2023. máj. 12. 20:31
13/29 anonim válasza:
Van benne valami, 12.. :DD
2023. máj. 12. 21:14
14/29 anonim válasza:
Nem fognak minket kizàrni. Ès Ukrajna sem EU, sem NATO tag nem lesz.
2023. máj. 14. 18:49
15/29 anonim válasza:
"Ès Ukrajna sem EU, sem NATO tag nem lesz."
Reméljük tényleg így lesz!
2023. máj. 14. 19:15
16/29 kretens válasza:
Szerintem ha Magyarországot beáldoznák ukrajnának akkor minden megengedett.Nem kell mérlegelnünk.Ideggázt mi is tudunk előállitani.Abban a pillanatban hogy ukrán katonák lépnek magyar földre azonnal vegyi fegyvereket kell bevetni.Már eleve ha megengedik nekik akkor az automatikusan a magyarság kiirtására adott engedély is.Tehát a megoldás az hogy ha már eleve halálra itélnek minket hogy összegyűjteni a fanatikusokat minden városban és vegyi biológiai fegyvereket felhalmozni harc nélkül beengedni őket és amikor már bent vannak rájuk szabaditani a poklot.Több ezer évre lakhatatlanná kell tenni ezt a területet hogy ha már a miénk nem lehet akkor másé se lehessen.Ez nem sci-fi simán végrehajtható.
2023. máj. 20. 08:24
17/29 NTBS válasza:
Igen, minden elképzelhető.
2023. máj. 30. 16:36
18/29 anonim válasza:
Tetszik nekem 16# ötlete, de szerintem nem kell hozzá ukrán invázió
Egyszerűen hajtsuk végre most minden országrészben!
Megtisztítjuk az országot de rendesen!
Amúgy ha jönnének az Ukránok, én már állnák is át hozzájuk boldogan
Nincs is jobb mint közreműködni a tisztogatásokban😁
2023. máj. 30. 21:47
19/29 kretens válasza:
18...Ha átlépné az ukrán hadsereg a Magyar határt akkor miért is kéne mérlegelni hogy hogyan védjük meg magunkat.Miért is ne lehetne egyből ideggázt bevetni ellenük?Ezzel gyakorlatilag olyan megfélemlitést kapnának hogy nem mernének tovább jönni mert a totális megsemmisülés várna rájuk.
2023. máj. 30. 22:05
20/29 anonim válasza:
19: te már kaptál abból az ideggázból, ahogy elnézem a baromságaid.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!