Van még reális esély, hogy Oroszországot ténylegesen megtörik a szankciók?
Nem igazán.
Oroszország valójában évekig készült erre, bőven csinált szimulációkat,variációkat a szankciókra.
Nyilván, fáj nekik,de nem fog összeomlani.
"Sehol nem hallottam, hogy megakarnák törni."
Pedig így indult a dolog, 30-40% GDP visszaesés, éhséglázadás, mosógépchippek, max 3-4 hónap és államcsőd. Ismerős valahonnan? Ahogy mondták, éveken keresztül készültek rá, én akkor tudtam hogy kszülnek valami nagyra, amikor 2020 körül próbaként teljesen leválasztották magukat a netről. Még saját közösségi oldalt, videómegosztót is csináltak, meg bankkártyás rendszert. Nincs ájfon, samsung, van helyette huawei, xaomi és társai. A kínaiakkal fű alatt lepaktáltak, mindent beszerezhetnek onnan, és mindent is eladhatnak nekik. Kész röhej, verjük a nyálunkat hogy szankciók, és mi is a kínaiaktól függünk. A covid alatt leállt pár kínai gyár 3-4 hónapra, és nagy európa összerosálta magát két évre. Ahogy Putyin mondta, már nem a nyugat fingja a passzátszelet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!