Zelenskyt vagy Putint kedvelitek?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 19:27
11/23 anonim válasza:
Nem ertem hogyan lehet ez egyáltalan kerdés, tekintve hogy a magyarság ősellensége oroszország.
És jelenleg van egy olyan vezetője ukrajnának aki felállt ennek a gonosznak és meg is állotta.
Ha belegondolok abba hogy ha ez nincs és ukrajnán atvonulva ujra itt lennének nalunk ezek a gusztustalan fereg civilizálatlan előember nemi erőszakoló oroszok, rosszul vagyok.
Szóval zselének max respect hogy ezt nem engedte.
12/23 anonim válasza:
Szerintem ez Amerika háborúja. Zelenszkij csak báb, akit nagyon elitélek azért, hogy az ukránok tízezreit áldozza fel Amerika érdekeiért. Nem vagyok háború párti, ezért Putyint is elítélem. De amíg Putyin az országa érdekeiért háborúzik, addig Zelenszkij pénzért és idegen érdekekért. Hazaáruló akárcsak az únió vezetői, vagy gyurcsány és bandája.
14/23 anonim válasza:
Természetesen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin Elnök Urat. Ahogy leírták, Zelenszkij csak egy báb, aki nem hajlandó elfogadni, hogy az ukrán nép nem létezik, az ukrán csak egy orosz nyelvjárás és Ukrajna egészét Oroszországhoz kell csatolni, hogy közös határunk legyen orosz édestestvéreinkkel majd mi is csatlakozhassunk az Orosz Föderációhoz. 🇭🇺🧡🇷🇺
15/23 MDaniel98 válasza:
Egyiket sem mert mindkettő végtelenül korrupt Kelet-Európai politikus, Zelenszky ezek mellé pedig rendkívül tehetségtelen is. Putyinnak legalább meg volt a magához való esze.
16/23 A kérdező kommentje:
#14 Orosz provokátor.
2023. ápr. 28. 11:27
17/23 A kérdező kommentje:
Egyébként én Zelenskyt kedvelem.
2023. ápr. 28. 11:28
18/23 anonim válasza:
Putyin legalább végigmászott a ranglétrán, és anno még alkotott valamit, aztán hogy most mi lett vele az emgint más kérdés.
19/23 anonim válasza:
Putyint is alaposan átverték a sajátjai. Mar nincs visszaút.
Zelinszkij is egy báb. Egy színész. Most is színészkedik.
Már egyiket sem kedvelem.
Feláldozzák az embereket. Mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!