Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez jogos kritika az internet...

Ez jogos kritika az internet népétől ?

Figyelt kérdés
Ugye Amerikáról már évtizedek óta mondják, hogy hülyék az emberek ,mert nem ismerik Európát földrajzilag. De egyre több videót meg kommenttet látok, hogy a magyarok elkezdték Kínát is szidni mivel sok Kínai sem ismeri Európát. Nyilván mind a két országban van kivétel. De egy kínai vagy amerikai emberen ezeket valóban számon lehet kérni ? Elvégre mind a két ország közel Európa méretű és szinte minden megvan a határain belül. Így nem értem ez miért fontos, hogy nem tudják vaktérképen bejelölni hol vannak mondjuk Plitvicei-tavak, mellesleg szerintem egy Kínai vaktérképen sok európai elhasalna

2023. ápr. 21. 16:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Tíz magyart megkérdezel a három balti állam fővárosáról és arról, hogy egymáshoz képest hogyan helyezkednek el, legalább nyolc nem fogja tudni.

Pedig nincsenek messze és még EU tagállamok is.

És ahogy #5 írta, a megyéket és a székhelyeiket sem tudják felsorolni sem, nemhogy térképen legalább hozzávetőlegesen elhelyezni.

2023. ápr. 21. 18:33
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem igazán jogos. Az "internet népe" sem pont az eszéről híres.
2023. ápr. 21. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:

ahhoz hogy valamit szidj nem kell tudni hol van xD

valakit lehülyézni mert nem egy atlasz, na az a hülye.

hasonló téma de amikor az amerikaiakat megkérdeztek hogy le kellene bombázni

(és ide mondtak egy közelkeleti városnevet ami talán az aladdinban volt, szóval egy nemlétező várost) és igen volt a válaszuk, na ez kicsit ciki.

2023. ápr. 22. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!