A magyarországi Trump-barátok mit szólnak ehhez?
"Mi az összefüggés ezzel a kérdéssel? :D"
Jó nem tudtam, hogy magyarázat kell egyeseknek.
Ha egy magán média ilyen, akkor mennyivel inkább egy állami.
Benyeljük a propagandát miszerint nálunk a legmagasabb az infláció, a bédek terén utolsó előttiek vagyunk, az oktatás folyamatosan romlik, az egészségügyben hosszabbodnak a várólisták, egyre kevesebbet érnek a reálbérek...
Ja várjunk csak, ezek mint tények és statisztikák..
"Trump-barátok" :D Ja, minden hétvégén eljárunk vele pecázni!
Tudom, hogy angolul így fogalmazzák de magyarul kicsit hülyén hangzik! :D
Amúgy akkor már inkább Trump mint Mr Bidé!!
[ma 13:56]: És a kérdés lényegét tekintve?
Még azután is fenntartod, hogy Biden csalással lett elnök, hogy az ezt leghangosabban nyomató médiumról kiderült, hogy egy percig se gondolták komolyan? Azután, hogy peren kívül megegyezve Mészáros Lőrinc vagyonának bő kétharmadát kifizetik kártérítésként, csak nehogy bíróság előtt, eskü alatt kelljen bevallani, hogy mindvégig tudták, hogy kreténségeket hordanak össze?
Ezeket a kreténségeket átvette az o(rosz)ringyó, a mandiner, a 888, a vakpajtik. A Trumppal szimpatizálók a gyk-t is telepiszkították. És ezek mind olyan vádak voltak, hogy akiktől átvették a magyar Trump szimpatizánsok (tudniillik a Fox), *az* (a Fox) *se* *hitte* *el* *egy* *pillanatig* *se*.
Megint az értelmezés nem megy a lipsiknek.
A per csak annyit bizonyit, hogy a szavazógépekről semmi bizonyitékuk nem volt csak vaktába vádaskodtak.
De azért a halott szavazók meg az a rengeteg bejelentés, hogy elmentek szavazni és már valaki leszavazott a nevükben helyettük azért továbbra is ott lebeg. Én a FB-on két ilyen személyes panaszt is láttam hires emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!