Zelenszkij a kárpátaljai magyart, Fegyir Sándort fogja budapesti ukrán nagykövetnek kinézni, mit szóltok ehhez?
Figyelt kérdés
Szerintem elég komoly fricska lenne a magyar kormánynak.2023. márc. 27. 21:37
1/11 anonim válasza:
Én nem tudom, ki az, és hogy mit számít egyáltalán, hogy ki a nagykövet. Miért lenne fricska?
2/11 anonim válasza:
Csak aztán nehogy Baloga Vikkancs legyen az!
Ja, éppen a retek ki van tiltva Schengenből.
Amúgy ennek mi hírértéke van?
3/11 A kérdező kommentje:
Az a hír értéke, hogy kárpátaljai magyarként harcol Ukrajna ellen, és a fideszes médiák szidják a hozzá hasonló katonákat.
2023. márc. 27. 21:56
6/11 anonim válasza:
Hát éppen itt az ideje, hogy az eddigi kretén helyett valami normális embert küldjön.
7/11 anonim válasza:
Mindegy is, ha attól az irritáló szőke b.k.-tól különb lesz, nem irritáló akkor a többi kiderül.
8/11 anonim válasza:
Ez nem fricska, nyugodtan jöhet bárki, szívesen tárgyalunk vele. Ha a jellegzetes ukrán stílust nem sikerül még a diplomáciában sem levetkőzni, na az már gond lesz. Reméljük, akárki is került pozícióba végül, nem olyan kontraproduktív módon fogja képviselni országát, mint elődei.
9/11 anonim válasza:
Az lenne a legnagyobb fricska, ha vissza vonná a magyarok jogfosztását.
10/11 anonim válasza:
#3 Ha nem harcolna, akkor menne a börtönbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!