Mit szóltok, hogy kirúgták egy brit lányiskola tanárát, mert lányoknak nevezte a tanulókat?
"A neves, évi 20 ezer fontos Girls’ Day School Trust egyik lányiskolájának tanára úgy köszönt a 11 éves tanulóinak, hogy „Jó reggelt lányok”, majd elszabadult a pokol.
Hozzátették: az iskolás lányok bepanaszolták a filozófia-hitoktató tanárt, mert szerintük „itt nem mindenki azonosítja magát nőként”, majd „A transz élete is számít” feliratú plakáttal tüntettek.
A vezetőség fegyelmi eljárást indított, kötelezte a tanárt, hogy kérjen elnézést, amit a tanár végül megtett, de hangsúlyozta, hogy mindez megalázó és kínos volt számára az egész. A történések állítólag azután gyorsultak fel, hogy a lányoknak „sokszínűség és befogadás” jegyében előadást tartott néhány idősebb diák, akik bemutattak egy nemi identitásról szóló videót."
Ezek után mindenki érti, miért agymosás az LMBTQ-sdi, és miért nem szabad gyerekekre ráengedni?
"Ha szerinted teljesen rendben van a 12-13 évesek transzok által való szexuális beavatása"
Ilyen írt itt bárki, bárhol?
Jó. És?
Tudod, ha én teszek három állítást, miszerint
1. Tizenegy éves korra már bőven kialakult a nemi identitás, és a nemi diszfória tünetei is feltűnhetnek
2. Az LMBTQ nem új jelenség, hanem a történelemmel egyidős
3. Régen teljesen bevett szokás volt, hogy amit valaki elérte a pubertást, már élhetett szexuális életet
ezekből mégis hogyan következne az, hogy szerintem az rendben van, hogy 11 éveseket megszexualizál BÁRKI, nemi identitástól függetlenül? :D
Sajnos a kérdező elég egyértelmű tanubizonyságot tett arról, hogy nincs meg a szükséges intelligenciaszintje ahhoz, hogy holt egyszerű logikai folyamatokat fel tudjon fogni, vagy azokat érvekkel meg tudja támadni, így kénytelen volt szalmabábozni és pedofilozni. Ez az érzelmekre alapuló "érvelés" alapvetően szembemegy a klasszikus férfias értékekkel és nemi szerepekkel, így hát sajnos nem maradt más választásom, minthogy elvegyem az Y kromoszómádat, kedves kérdező, így mostantól sajnos nő vagy. A viselkedésed és zsigeri transzfóbiád eddig is arra utalt, hogy nálad azért elég instabil lábakon áll a férfiasság, eléggé nőies sztereotípiákat fedeztem fel benned, így szerintem mindketten jól járunk: én mégférfiasabb lettem, mert már kettő Y kromoszómám van, te meg végre élheted az életed nőkét, ahogy a tudatalattid eddig is szerette volna :)
#56: Te szerencsétlen.
"1. Tizenegy éves korra már bőven kialakult a nemi identitás, és a nemi diszfória tünetei is feltűnhetnek"
Már egyszer cáfoltam, nem egy eset van, amikor még érett fejjel is megbánja valaki a nemváltást, rájön, hogy mégse más nemű, tehát nem igaz, hogy 11 éves korra kialakul a nemi identitás.
"2. Az LMBTQ nem új jelenség, hanem a történelemmel egyidős"
Az LMBTQ néhány évtizedes dolog. Egy politikai mozgalom, ami korábban nem volt. Jó lenne, ha nem beszélnél hülyeségeket. Az, hogy te most minden ősi kultúrát felcímkézel azzal, hogy már ott is LMBTQ volt, az a te privát agybajod, semmi más. Rajtad kívül senki nem gondolja, hogy az LMBTQ volt.
"3. Régen teljesen bevett szokás volt, hogy amit valaki elérte a pubertást, már élhetett szexuális életet"
Régen sok minden elfogadott volt, mégse hozzuk vissza. És még mindig 11 évesekről beszél a cikk, akik még nincsek benne a pubertásban, de még ezt se sikerült felfognod.
Fájdalmasan ostoba vagy.
Ajjaj, lehet mégis vissza kell adnom azt a kromoszómát, mert ezt a nyávogást rossz olvasni.
"Már egyszer cáfoltam, nem egy eset van, amikor még érett fejjel is megbánja valaki a nemváltást"
Oké, tehát ha én azt mondom, hogy 11 éves korra a gyerekek már több, mint 1 méter magasak, akkor te nekiállsz hisztizni, hogy EZ NEM IGAZ, MERT VANNAK KISNÖVÉSŰ EMBEREK IS
A nemi identitás 4 és 6 éves kor között fejlődik ki, ezután még valamennyire képlékeny, a pubertáskorra viszont az esetek túlnyomó többségében stabil. Ezért van az, hogy a nemi diszfóriát legkorábban a pubertás megkezdésekor kezdik el orvosilag kezelni, előtte ez semmiféle gyógyszeres, műtéti, vagy terápiás beavatkozást nem igényel, és emiatt diagnosztizálni sem szokták.
"Az LMBTQ néhány évtizedes dolog. Egy politikai mozgalom, ami korábban nem volt"
Nem, az LMBTQ nem egy politikai mozgalom, hanem egy közösség. Ezt onnan tudom, hogy én is az LMBTQ-közösséghez tartozom. A mozgalmaknak vannak közös céljaik, világnézetük, és egyfajta változást akarnak kiharcolni. Az LMBTQ-közösség tagjai számtalan mozgalmat támogatnak, amelyek akár egymással ellentmondásosak is lehetnek (pl. A transzellenes mozgalom, amelynek számos LMBTQ tagja is van, pl. Kathleen Stock).
A transzneműek jogaiért való harc az egy mozgalom. A melegek jogaiért való harc egy mozgalom. A leszbikusok jogaiért való harc egy mozgalom. Az interszex emberek jogaiért való harc egy mozgalom. Az LMBTQ önmagában nem egy mozgalom, mivel semmiféle olyan karakterisztikája nincsen, amitől mozgalom lenne.
"Régen sok minden elfogadott volt, mégse hozzuk vissza"
Még szerencse, hogy én ezt nem állítottam.
"És még mindig 11 évesekről beszél a cikk, akik még nincsek benne a pubertásban"
Ajjaj, vannak itt bajok, gondolom nálad egy pap tartotta a szexuális felvilágosítást, szigorúan nemek szerint szétválasztva, mert a lányoknál 8 és 13 éves kor között indul be a pubertás, és az átlag bizony a 11 éves kor, tehát ezeknél a diákoknál már bőven vannak olyanok, akik már benne vannak a pubertásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!