Mit szóltok, hogy kirúgták egy brit lányiskola tanárát, mert lányoknak nevezte a tanulókat?
"A neves, évi 20 ezer fontos Girls’ Day School Trust egyik lányiskolájának tanára úgy köszönt a 11 éves tanulóinak, hogy „Jó reggelt lányok”, majd elszabadult a pokol.
Hozzátették: az iskolás lányok bepanaszolták a filozófia-hitoktató tanárt, mert szerintük „itt nem mindenki azonosítja magát nőként”, majd „A transz élete is számít” feliratú plakáttal tüntettek.
A vezetőség fegyelmi eljárást indított, kötelezte a tanárt, hogy kérjen elnézést, amit a tanár végül megtett, de hangsúlyozta, hogy mindez megalázó és kínos volt számára az egész. A történések állítólag azután gyorsultak fel, hogy a lányoknak „sokszínűség és befogadás” jegyében előadást tartott néhány idősebb diák, akik bemutattak egy nemi identitásról szóló videót."
Ezek után mindenki érti, miért agymosás az LMBTQ-sdi, és miért nem szabad gyerekekre ráengedni?
az ilyenkorúakkal bármit megtehetnek...ha nem ferdül el a jellemük húsz éves korukig, akkor már szégyellni fogják...
Ha hajlamosak rá, könnyen bemelegíthetőek, és az evolúciónak annyi.
Máris az lmbtq első betűjét képviselik.
A tanár valószínű cisz nemű, sajnálkozva tanult ebből.
Én magamtól is felmondtam volna. Az a véleményem, hogy ez az egész egy nagy elmebetegség, és azok is elmebetegek, akik támogatják, és tapsolnak neki.
A mostani kor arról szól, hogy mindenkinek elment a józan esze, és a hülyék lettek kikiáltva az új normálisnak. Szerintem egy ilyen beteg civilizáció nem működhető sokáig, és ránk is férne egy nagy reset. Hogy újra vadászni kelljen a vacsorára pl. Gyorsan kiderülne, hogy férfiakra és nőkre van szükség, tévképzetekben szenvedőkre nem annyira.
Nem vagyok fideszes de ez totál elmebaj.
Ha ők nem lányok akkor minek öltöznek annak?
Ne akarjanak már akkor annak tűnni ha nem azonosítják magukat lányként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!