Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok, hogy kirúgták...

Mit szóltok, hogy kirúgták egy brit lányiskola tanárát, mert lányoknak nevezte a tanulókat?

Figyelt kérdés

"A neves, évi 20 ezer fontos Girls’ Day School Trust egyik lányiskolájának tanára úgy köszönt a 11 éves tanulóinak, hogy „Jó reggelt lányok”, majd elszabadult a pokol.

Hozzátették: az iskolás lányok bepanaszolták a filozófia-hitoktató tanárt, mert szerintük „itt nem mindenki azonosítja magát nőként”, majd „A transz élete is számít” feliratú plakáttal tüntettek.

A vezetőség fegyelmi eljárást indított, kötelezte a tanárt, hogy kérjen elnézést, amit a tanár végül megtett, de hangsúlyozta, hogy mindez megalázó és kínos volt számára az egész. A történések állítólag azután gyorsultak fel, hogy a lányoknak „sokszínűség és befogadás” jegyében előadást tartott néhány idősebb diák, akik bemutattak egy nemi identitásról szóló videót."

[link]

[link]

Ezek után mindenki érti, miért agymosás az LMBTQ-sdi, és miért nem szabad gyerekekre ráengedni?

2023. ápr. 19. 19:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
0%
29-es: igen, neked ezek azért nem jutottak eszedbe, mert te ciszheteró vagy, és olyan környezetben nőttél fel, ahol ez a sztenderd. De hidd el, én, mint biszexuális férfi, már 7-8 éves koromban értetlenül álltam azelőtt, hogy az ismerettségi körömben miért van az, hogy minden fiú csak a lányokat akarja megpuszilni, meg csak a lányokat locsolják meg húsvétkor, meg minden felnőtt pár, amelyet ismertem, az férfi-nő volt, amikor én az egyik fiú osztálytársammal akartam papás-mamást játszani :)
2023. ápr. 19. 20:09
 32/69 anonim ***** válasza:
81%
30: az ilyenek járatják le a liberalizmust, mint te. Ezért nyomulhatnak mindenhol a populisták.
2023. ápr. 19. 20:09
 33/69 anonim ***** válasza:
24%
Anglia eléggé belterjes, és nagy a jólét, mit vártál?
2023. ápr. 19. 20:11
 34/69 anonim ***** válasza:
0%
32-es: de hát én csak az orvostudomány és a pedagógia jelenleg széles körben elfogadott tudományos álláspontját írtam le, ha ez nem tetszik, tetszenek doktorit szerezni a pedagógiai vagy az orvosi karon, és a kutatókkal vitatkozni a témában.
2023. ápr. 19. 20:12
 35/69 anonim ***** válasza:
15%
31: egyébként én sem nevezném magam tiszta cisz-heterónak, ha már itt tartunk.
2023. ápr. 19. 20:12
 36/69 A kérdező kommentje:
#30: Akkor téves a konszenzus, nemrég volt egy cikk egy nőről, aki jóval később bánta meg a nemváltást. Sokan később növik ki a nemi identitásproblémákat. Szerintem gáz, amit művelsz.
2023. ápr. 19. 20:26
 37/69 anonim ***** válasza:
27%

"Szerintem egy ilyen beteg civilizáció nem működhető sokáig, és ránk is férne egy nagy reset. Hogy újra vadászni kelljen a vacsorára pl. Gyorsan kiderülne, hogy férfiakra és nőkre van szükség"

Őőő, nem akarok belegázolni nagyon a fals világnézetedbe, de pont, hogy az ilyen féle törzsi társadalmakban voltak az emberi történelem során a leggyengébbek a nemi a szerepek, gyakorlatilag teljesen a biológiai szintre voltak korlátozva. Sőt, a transzneműség szinte az összes, általunk tanulmányozott történelmi és ma is létező törzsi társadalomban elterjedt volt, és a korai civilizációkban, pl. az Indus-völgyi civilizációban, a korai egyiptomi civilizációban, és a sumer civilizációban is voltak transznemű egyének, gyakran külön vallási vagy bürokratikus feladatokkal és szerepekkel. De ha a transzneműséget figyelmen kívül is hagyjuk, a férfi-női társadalmi nemi szerepek a legtöbb törzsi társadalomban nagyon gyengék voltak, a nők és a férfiak szinte mindenhol pontosan ugyanazokat a feladatokat látták el, néhány társadalom matriarchális, más meg patriarchális volt, de a legtöbbnél ez általánosságban nem számított. A nők ugyanúgy vadásztak (évente egyszer-kétszer, mert a közhiedelemmel ellentétben az ősember szinte alig evett húst), a férfiak ugyanúgy neveltek gyereket, az apaság fogalma nem is létezett, az anyaság meg pusztán biológiai fogalom volt.

2023. ápr. 19. 20:26
 38/69 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor téves a konszenzus, nemrég volt egy cikk egy nőről, aki jóval később bánta meg a nemváltást"

Miért lenne téves? A nemváltást az ezen a folyamatos átesettek kevesebb, mint 1%-a bánja meg. Igen, ez előfordul, és ezt sem én, sem a releváns tudósok-kutatók nem tagadjuk.

Minden orvosi beavatkozásnak, legyen az műtéti, vagy pszichológiai, vagy akármilyen, van egy megbánási rátája. Csak úgy összehasonlításképpen, itt van pár:

Mellrák elleni masztektómia: 24%

Kemoterápia: 17%

Mellműtét: 21%

Csípőprotézis: 16%

Lézeres szemműtét: 5%

Altatást igénylő műtétek átlaga: 14%

Nemváltó kezelés: 1%

Az, hogy azok közül, akik átmentek a nemváltó folyamaton, csak az 1%-uk bánja meg, az orvostani szempontból egy irtózatos siker, nagyon-nagyon kevés olyan orvosi kezelés van, amely hasonlóan sikeres.

2023. ápr. 19. 20:35
 39/69 A kérdező kommentje:

#37: Ezek természetesen nem igazak.

[link]

Hagyd abba a hazudozást.

2023. ápr. 19. 20:36
 40/69 A kérdező kommentje:
#38: Újabb hazugság. Azt állítod, konszenzus van, miszerint 10 éves kor fölött már nemigen változik a nemi identitás. Miközben rengeteg az olyan eset, akiről esetleg nem is tudnak, mert sosem kerül orvos elé, akinek vannak ilyen problémái, de kinövi. Ismétlem, hagyd abba a hazudozást.
2023. ápr. 19. 20:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!