Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ez a tanár hogy tudott ilyen...

Ez a tanár hogy tudott ilyen "otromba" lenni?

Figyelt kérdés

[link]

Hogy merészeli valaki lányoknak nevezni a lányokat? Skandalum!

2023. ápr. 19. 12:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan nektek hány milliárd megy rá ezekre a kutatásokra? Anglia 15.000 iskolájából mindig megtaláljátok azt az egyet ahol valami hülyeség történik.

Aztán építetek magatoknak egy képzeletbeli világot a propagandából, ami az emberek 0.001%-ra vonatkozik.

Néha már olyanok a fideszesek mintha valami ezoterikás műsort néznék.

2023. ápr. 19. 12:27
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

A tanár nem volt felvilágosítva az élet erről a területéről. Ezért kellene érzékenyítést tartani az iskolákba. Látod most itt a baj. Mi lenne ha ez itthon is előfordulna?

Pedig igaza van a gyereknek. A felvilágosult XXI.sz-ban had értelmezze magát már szabadon a gyerek. Ha férfi akkor ne kelljen lánynak nevezni, csak mert úgy született. Engedtessék már meg nekünk a szabad választás lehetősége

üdv,

Napoleon

2023. ápr. 19. 12:31
 3/20 anonim válasza:
19%
Beteg világ ez.
2023. ápr. 19. 12:34
 4/20 anonim ***** válasza:
37%
Azt hiszem az angoloknak most van épp nagyobb baja is annál, hogy ki-milyen bugyit hord. A brexit után épp dől össze az ország gazdasága, van egy combos cégbezárási hullámuk, részben annak köszönhetően, mert nem találnak megfelelő munkaerőt, a nehezitett körülmények miatt és mindenki sztrájkol a doktoroktól a tanárokon át, még az útlevélkezelők is, miközben, a skótok mellé, már a wales-iek is a függetlenedésben gondolkodnak, mert vissza akarnak jönni az EU-ba. Nem a bugyi kérdése a legnagyobb bajuk, hanem, hogy egy nyomorult politikus átbszt őket.
2023. ápr. 19. 12:35
 5/20 anonim ***** válasza:
35%

"Ha férfi akkor ne kelljen lánynak nevezni, csak mert úgy született."

Lánynak született, ne kelljen már lánynak nevezni.

Besz...ás! Mintha Orwelltől tanultátok volna a "duplagondol" alkalmazását.

2023. ápr. 19. 12:35
 6/20 anonim ***** válasza:
35%
De ahogy látom ott is megy a propaganda. Ezzel a hülyeséggel etetik a népet hogy a gazdaságról szó se essen. Pont mint nálunk a fidesz birkák.
2023. ápr. 19. 12:37
 7/20 anonim ***** válasza:
28%

6-os, tudod, hogy megy? Van egy drag queen esemény, megvan hirdetve, ki van plakátolva és rá van irva, hogy, senkinek sem kötelező megnézni, ha nem érti a poént.

Kb 30 ilyet láttam.

2023. ápr. 19. 12:39
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

7# Itt tudod mi megy? Éhezik a fél ország és bombás plakátokkal ijesztegetik az embereket miközben éhezik a fele ország a fidesz dilettáns politikája miatt. Emellett persze mindenhonnan ömlik rád s propaganda hogy utáld a melegeket, nőket, tanárokat, nyugatot, értelmiséget, eu-t, ukránokat.

Na, nálunk sokkal jobb a helyzet? Mint valami szovjet országban.

2023. ápr. 19. 12:50
 9/20 anonim ***** válasza:
21%

8-as, azt a bombás plakátot én sokáig csak felületesen néztem meg és becsomagolt negró cukorkának néztem.

Egyébként semmiféle propagandát nem olvasok, hogy a melegeket, nőket utálni kéne. Bite Zsoltot meg propaganda nélkül is utáltam, mikor olvastam róla.

2023. ápr. 19. 12:53
 10/20 anonim ***** válasza:
0%
Örüljön, hogy nem rúgták már ki
2023. ápr. 19. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!