Ez a tanár hogy tudott ilyen "otromba" lenni?
Komolyan nektek hány milliárd megy rá ezekre a kutatásokra? Anglia 15.000 iskolájából mindig megtaláljátok azt az egyet ahol valami hülyeség történik.
Aztán építetek magatoknak egy képzeletbeli világot a propagandából, ami az emberek 0.001%-ra vonatkozik.
Néha már olyanok a fideszesek mintha valami ezoterikás műsort néznék.
A tanár nem volt felvilágosítva az élet erről a területéről. Ezért kellene érzékenyítést tartani az iskolákba. Látod most itt a baj. Mi lenne ha ez itthon is előfordulna?
Pedig igaza van a gyereknek. A felvilágosult XXI.sz-ban had értelmezze magát már szabadon a gyerek. Ha férfi akkor ne kelljen lánynak nevezni, csak mert úgy született. Engedtessék már meg nekünk a szabad választás lehetősége
üdv,
Napoleon
"Ha férfi akkor ne kelljen lánynak nevezni, csak mert úgy született."
Lánynak született, ne kelljen már lánynak nevezni.
Besz...ás! Mintha Orwelltől tanultátok volna a "duplagondol" alkalmazását.
6-os, tudod, hogy megy? Van egy drag queen esemény, megvan hirdetve, ki van plakátolva és rá van irva, hogy, senkinek sem kötelező megnézni, ha nem érti a poént.
Kb 30 ilyet láttam.
7# Itt tudod mi megy? Éhezik a fél ország és bombás plakátokkal ijesztegetik az embereket miközben éhezik a fele ország a fidesz dilettáns politikája miatt. Emellett persze mindenhonnan ömlik rád s propaganda hogy utáld a melegeket, nőket, tanárokat, nyugatot, értelmiséget, eu-t, ukránokat.
Na, nálunk sokkal jobb a helyzet? Mint valami szovjet országban.
8-as, azt a bombás plakátot én sokáig csak felületesen néztem meg és becsomagolt negró cukorkának néztem.
Egyébként semmiféle propagandát nem olvasok, hogy a melegeket, nőket utálni kéne. Bite Zsoltot meg propaganda nélkül is utáltam, mikor olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!