Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok a mai diáktüntet...

Mit gondoltok a mai diáktüntetésről, pedagógus sztrájkról?

Figyelt kérdés

A mai naon elindult a határozatlan idejű pedagógus sztrájk.

Valószínű, hogy a mai napon a legnagyobb a részvételi arány és idővel (ahogy fogy a pénz és a kitartás) kevesebben lesznek, de a mai napon tulajdonképpen elég sok helyen tulajdonképpen nem volt oktatás.

Eközben a diákok a Parlament előtt tüntetnek a tanárokért.

2022. márc. 16. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
22%
Így a háború mellett senkit sem érdekel
2022. márc. 16. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
Gigatünti volt megint?
2022. márc. 16. 16:47
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Csak így tovább! Nagyon helyes, teljesen egyetértek! Bár hamarabb kellett volna elkezdeni, de nem rossz az időzítés így választás előtt sem. Remélem becsatlakoznak a tüntetéshez máshonnan is!

Remélem megbuktatják az Orbán rendszert. Az összeomlott egészségügy egy szégyen. Szégyen, hogy Sándor Máriához nem csatlakozott senki! Legalább a tanároknak, és a diákoknak több esze van! Nagyonb erő kellene, nagyobb szervezettség, szavalásoktól, zenéléstől (cikis dolgoktól) mentes határozott, erőt mutató kiállás kellene.

2022. márc. 16. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
7%
Volt vagy 100 libbant kiscsíra,nagyon releváns..
2022. márc. 16. 17:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Miért egyből "libbant" az, aki akar... bármit?
2022. márc. 16. 17:26
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Ennyit tanulnak a fidesz propagandából. Igaz, h semmi köze az egésznek a liberalizmushoz 😂 dehát ilyen hülye szegénykém. Állatkertben kéne mutogatni ezeket.
2022. márc. 16. 17:31
 7/7 anonim ***** válasza:
97%

Megértem a tanárokat - pár évet (5) én is lehúztam aztán elegem lett. A pályakezdő fizetésem az első évben nettó 119700 ft volt :D A második évtől ez az összeg 164 ezer kemény forintra nőtt :D Az ötödik évben kaptam egy állásajánlatot, 370 ezres nettó kezdővel. Szerintetek?

Örülök hogy nem kell neveletlen, kezelhetetlen kölykökkel vesződni többet éhbérért és egyre több munkával, mert a kolléga egyre kevesebb volt. Többször álltam a sírás/idegroham határán az 5 év alatt. Minden tiszteletem azoknak, akik kitartanak a szakmában.

2022. márc. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!