Mit gondoltok a mai diáktüntetésről, pedagógus sztrájkról?
A mai naon elindult a határozatlan idejű pedagógus sztrájk.
Valószínű, hogy a mai napon a legnagyobb a részvételi arány és idővel (ahogy fogy a pénz és a kitartás) kevesebben lesznek, de a mai napon tulajdonképpen elég sok helyen tulajdonképpen nem volt oktatás.
Eközben a diákok a Parlament előtt tüntetnek a tanárokért.
Csak így tovább! Nagyon helyes, teljesen egyetértek! Bár hamarabb kellett volna elkezdeni, de nem rossz az időzítés így választás előtt sem. Remélem becsatlakoznak a tüntetéshez máshonnan is!
Remélem megbuktatják az Orbán rendszert. Az összeomlott egészségügy egy szégyen. Szégyen, hogy Sándor Máriához nem csatlakozott senki! Legalább a tanároknak, és a diákoknak több esze van! Nagyonb erő kellene, nagyobb szervezettség, szavalásoktól, zenéléstől (cikis dolgoktól) mentes határozott, erőt mutató kiállás kellene.
Megértem a tanárokat - pár évet (5) én is lehúztam aztán elegem lett. A pályakezdő fizetésem az első évben nettó 119700 ft volt :D A második évtől ez az összeg 164 ezer kemény forintra nőtt :D Az ötödik évben kaptam egy állásajánlatot, 370 ezres nettó kezdővel. Szerintetek?
Örülök hogy nem kell neveletlen, kezelhetetlen kölykökkel vesződni többet éhbérért és egyre több munkával, mert a kolléga egyre kevesebb volt. Többször álltam a sírás/idegroham határán az 5 év alatt. Minden tiszteletem azoknak, akik kitartanak a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!