Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pedagógus béremelés EU-s pénzből?

Tobas kérdése:

Pedagógus béremelés EU-s pénzből?

Figyelt kérdés

A csütörtöki kormányinfón hangzott el, "A pedagógusok sztrájkjára vonatkozó kérdésre úgy válaszolt: a törekvésekkel egyetért a kormány, a kötelező oltást ki is vezették, valamint tárgyalnak az Európai Bizottsággal arról, hogy az uniós forrásokból több száz milliárd forintot pedagógusbér-emelésre fordíthassanak."

Ennyire nem bírja már a magyar gazdaság a kormány elmúlt féléves választási osztogatását, hogy a pedagógusok bérét EU-s pénzből kell emelni? Csak februári osztogatás 1000 milliárdról szól.

Ezek után nehéz azt mondani, hogy olyan rosszul jön az EU-s tagság.

Olyan nehéz lett volna az elmúlt 12 évben kétharmados többséggel rendbe tenni a magyar gazdaságot, költségvetést és valóban oda tolni a pénzt, ahova kell?

Azért EU-s pénzből szerintem mindegyik párt tud adni béremelést, kivéve talán pont a jelenlegi vezetés, akik miatt blokkolják ezt.

2022. márc. 12. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jó ötlet, a sok térkövezés meg kilátó helyett. Meglátjuk, mit lép az EU.
2022. márc. 12. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Eus pénz nem létezik. Csak tőlünk ellopott pénz.
2022. márc. 12. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Támogatom ha új tanárok lesznek. Jártam már pár suliba és 80% csak kieli magát ott. Tőlük sajnalnam.
2022. márc. 12. 21:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Minden EU-s pénzből megy évek óta.

Az EU-ból naponta(!) 2 milliárd ft jön az országba. Volt időszak, amikor ez napi 4 milliárd volt.

2022. márc. 12. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

logikus hogy a fidesz nem tette, mivel nekik buta rabszolgák kellenek az összeszerelő üzemekbe és raktárakba.

nem pedig értéket teremtő logikus és kritikus gondolkodású önálló felnőtt emberek, akik a diploma megszerzése után elhagyják ezt a despota berendezkedésű korrupt lepratelepet.

2022. márc. 12. 21:55
 6/10 A kérdező kommentje:

"Eus pénz nem létezik. Csak tőlünk ellopott pénz."

Kérlek mesélj még.

"Támogatom ha új tanárok lesznek. Jártam már pár suliba és 80% csak kieli magát ott. Tőlük sajnalnam."

Hát igen, csak ez az egész sajnos a fizetésnél kezdődik, amíg az nem jó, addig nem nagyon lesz, aki elmenjen tanítani.

2022. márc. 12. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
6: Erről Drábik János már több mint 10 éve beszélt: sokkal többet fizetünk be az EU-nak, mint amennyit támogatás formájában visszakapunk. Szóval 2-es jól látja a dolgokat.
2022. márc. 13. 02:17
 8/10 A kérdező kommentje:
#6 Kitalálom, a multik kiviszik a pénzt?
2022. márc. 13. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:
91%

8: Egyrészt, másrészt:

https://www.youtube.com/watch?v=HM4wJrN-vGU

Az első néhány percben beszél arról, hogy 2004-2008 között sokkal többet fizettünk be (30 milliárd eurót), mint amennyit kaptunk támogatásként (5 milliárd eurót). Tehát a 6-szorosát fizettük be. De ez több összetevős, ki is fejti részletesen.

2022. márc. 15. 02:01
 10/10 A kérdező kommentje:

"Az első néhány percben beszél arról, hogy 2004-2008 között sokkal többet fizettünk be (30 milliárd eurót)"

Profit szivattyú, adósság szivattyú, cserearány romlás szivattyú. Magyarul nem egy részt, hanem ezeket is beleszámolta, mert ő kijelentette, hogy egyharmaddal kell számolni. Így azért más a helyzet és szerintem egy vicc. Amúgy EU-nak a magyar költségvetésből 16 milliárd eurót utaltunk.

Én rohadtul szeretem elkölteni az én magánvagyonomat külföldön, főként Belgiumban és Angliában.

Vissza akarjuk hozni a szocializmust, ahol 50 dollárt vihet ki valaki az országból?

2022. márc. 15. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!