Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Örültök neki, hogy többé már...

Örültök neki, hogy többé már nem Kína a Föld legnépesebb országa?

Figyelt kérdés
India idén átveszi a vezetést, jelenleg mindkét országban kb. 1400 millió ember él.

2023. ápr. 11. 03:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
10) ismétlem,ez elkerülhetetlen az elöregedő társadalmak miatt.előre menekül mindenki mert perpillanat nem tud jobbat.
2023. ápr. 11. 09:11
 12/16 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Nem, ez nem verseny.
2023. ápr. 11. 09:20
 13/16 anonim ***** válasza:
86%
12) nem verseny hanem mint már említettem a demográfiai mutatók miatt kell egyre több fiatal.
2023. ápr. 11. 09:29
 14/16 anonim ***** válasza:
65%

Igen örülök neki. Kína népessége zuhanni fog, ami jó hír, mert így nehezebb lesz tartaniuk a gazdasági, és katonai erősödésüket.

És pont India lett a legnépesebb, ami rühelli Kínát.

India mérföldekkel normálisabb ország mint Kína:

- Indiában nincs egypártrendszer

- Indiában nincs olyan mértékű cenzúra mint Kínában.

-Indiában nincs totális megfigyelőállam.

- és a legfontosabb, hogy Indiában nem kommunisták vannak hatalmon.

A világ legnépesebb országának lenni egy erős kártya az adott ország kezében, és jó, hogy nem Kína kezében van ez a kártya.

2023. ápr. 15. 16:17
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Indiába a magyarok vannak többségben.
2023. ápr. 17. 14:06
 16/16 arpi1969 ***** válasza:
48%
Kínában 2015 óta kötelező lett a két gyerek családonként. Ezt közvetlenül a japán NHK tévéműsorból tudom. Az MTI nem közölte valami miatt ezt elhallgatyák. de igaz. szóval így számoljatok Kína világuralomra tör, jó eséllyel sikrülni is fog neki sztem
2023. júl. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!