Örültök neki, hogy többé már nem Kína a Föld legnépesebb országa?
Figyelt kérdés
India idén átveszi a vezetést, jelenleg mindkét országban kb. 1400 millió ember él.2023. ápr. 11. 03:01
11/16 anonim válasza:
10) ismétlem,ez elkerülhetetlen az elöregedő társadalmak miatt.előre menekül mindenki mert perpillanat nem tud jobbat.
13/16 anonim válasza:
12) nem verseny hanem mint már említettem a demográfiai mutatók miatt kell egyre több fiatal.
14/16 anonim válasza:
Igen örülök neki. Kína népessége zuhanni fog, ami jó hír, mert így nehezebb lesz tartaniuk a gazdasági, és katonai erősödésüket.
És pont India lett a legnépesebb, ami rühelli Kínát.
India mérföldekkel normálisabb ország mint Kína:
- Indiában nincs egypártrendszer
- Indiában nincs olyan mértékű cenzúra mint Kínában.
-Indiában nincs totális megfigyelőállam.
- és a legfontosabb, hogy Indiában nem kommunisták vannak hatalmon.
A világ legnépesebb országának lenni egy erős kártya az adott ország kezében, és jó, hogy nem Kína kezében van ez a kártya.
15/16 anonim válasza:
Indiába a magyarok vannak többségben.
16/16 arpi1969 válasza:
Kínában 2015 óta kötelező lett a két gyerek családonként. Ezt közvetlenül a japán NHK tévéműsorból tudom. Az MTI nem közölte valami miatt ezt elhallgatyák. de igaz. szóval így számoljatok Kína világuralomra tör, jó eséllyel sikrülni is fog neki sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!