Ortodox zsidók tiltakoztak Netanyahu londoni látogatása ellen. Igazat adsz nekik?
Gondolom nem volt zsidó az összes ottlévő, mégis érdekes hogy a férfi bűncselekménynek tartja Izrael állam létezését. Gondolom a Palesztínok ellen elkövetett népirtás miatt.
"bűncselekménynek tartja Izrael állam létezését. Gondolom a Palesztínok ellen elkövetett népirtás miatt."
Nem, a saját hülyesége miatt.
Úristen, ha valakinek ennyire nincs fogalma a szélsőséges ortodoxiától, akkor minek képzeleg róla!!!
A pasasnak az a baja, hogy szetinte még nem jött el a Messiás. És szerinte, amig meg nem jön, addig nem szabad a zsidó államot újra létrehozni.
Hivő katolikusként eleggé ismerem a Bibliát, és ott nincs semmi ilyesmi.
Már gyerekkoromban is ez volt a téma a TV-ben, Chrudinák Alajos emlékezetes mondása valamelyik riportműsor végén, "vajon lesz-e valaha béke az olajfák alatt?".
Úgyhogy már én is unom ezt az egészet.
Végre valaki, aki megpróbál pontot tenni a történet végére.
Ennek egyszerűen nincs más módja szerintem, nagyon radikálisan, gyökerénél kell megragadni a problémát.
Ámbár nehezen hiszem már én is, hogy fog sikerülni, de valamit tenni kellett. Hátha lesz végre valami változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!