Ez a bizonyos Bucsai mészárlás valóban megtortent vagy nem, mi a véleményetek?
Ezt mondjuk én se értettem.amugy az élet ugyan úgy megy gyárak működnek ha van áram, kávézók kinyitnak és ugyan úgy viszik oviba a gyerekeket.
Délután vagy reggel van egykis légitamadas de az élet ugyan úgy megy tovább.
Megtörtént, DE nem az oroszok követték el és nem Bucsa elfoglalása után történt, Valami nyugati újságíró feltett egy képet amin a kopjafák tökéletesen látszanak, plusz ugye kiástak holtakat is, van egy két furcsaság.
1 a kopjafákon Bucsa elfoglalása ELŐTTI dátum szerepel
2 mindez angolszász datumozással, ha jól tudom az ukik ahogy az oroszok és mi is az ÉÉÉÉ.HH.NN formulát használjuk, de a síron az NN-HH-ÉÉÉÉ formula szerepelt, mit ad isten a jenkik pont ezt használják
3 véletlenül ezen sírok felfedezése meg Johnson látogatása után jelenetették be hogy nem tárgyalnak
4. A civilek mellé temették a személyigazolványikat (ha valaki népirtást követ el iyet nem csinál mert könnyen azonosítható hányan és kik halltak meg, kivéve ha esetleg az a célja hogy ez kiderüljön...
Ezek a pontok pedig már külön külön is gyanúsak lennének
69# pontosan .Herszon visszafoglalasa után is mit csináltak?
Villanyoszlophoz kotoztek embereket a boltosok pultjait osszetortek stb stb
Ez egy jövőbeli eu ország??
Vicc az egész.
De úgy az egész liberális nyugati rendszer egy vicc
Putyin azért korozik mert megmentette az arvahazi gyerekeket az ehezestol jarvanytol vagy a bombaktol.
Trumpot meg azért mert prostizot és fizetett neki a halgatasert.ugyan már ez bűncselekmény??
Liberális koncepciós perek .
Persze a fekete lázongasok alatt lelott fehér hetero emberekért senki nem tuntett .
De a drogos negro bunozoert dalokat írunk és terdelgetunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!